Stylight modecommunity


Stylight modecommunity

Outfits bij elkaar zoeken, lekker rondsnuffelen naar mooie mode items in webshops, dit is een van de dingen die ik graag doe. Nu kwam ik de website Stylight tegen. Een modecommunity waar je veel inspiratie op kan doen. Ik heb nu al een tijdje beetje rond zitten kijken op deze website en ik moet zeggen dat ik het echt een hele mooie en handige en vooral inspirerende website vind! Lees snel verder wat je allemaal kan doen op deze leuke modecommunity.

Hoe werkt Stylight?

Op de website van Stylight staan meer dan 500.000 fashionartikelen van 4000 merken, uit meer dan 100 online shops! Veel keuze dus! De vele fashionartikelen zijn onder verdeeld onder verschillende categorieën. Al deze fashionartikelen kan jij een ‘heart’ geven, zoals je bijvoorbeeld ook foto’s een ‘heart’ geeft bij “We Heart It”. De items die jij een ‘heart’ hebt gegeven komen dan in jouw “hearted items” lijst te staan. Zo kan je altijd snel jouw favorieten fashion items terug bekijken. Maar er is nog iets leuks! Je kan namelijk ook eigen boards aanmaken. Je kan bijvoorbeeld een board aanmaken met jouw eigen samengestelde outfit of bijvoorbeeld een board aanmaken met de fashion items die jij zo graag wilt hebben voor de komende lente! Je kan kleding toevoegen, maar ook leuke accessoires en schoenen. Echt top!

Mijn eerste Stylight board


board

Ook ik heb een board aangemaakt met allerlei leuke fashion items die ik graag zou willen hebben voor de komende lente. Wow, prachtige items! En het leuke van de fastionartikelen op deze website is, als je erop klikt, dan kom je gelijk ook nog eens op de website waar het fashion item verkocht wordt voor die prijs. Hoe handig! Zo kan je snel jouw samengestelde outfit bestellen :).


voegtoe

Niet alleen foto’s kan je toevoegen, maar ook filmpjes of muziek of zelfs een inspirerende of rakende quote. Ge-wel-dig! Zo kan je jouw board echt heel persoonlijk maken.

Natuurlijk kan je ook boards van andere leden bekijken, bijvoorbeeld alle nieuwste board van heel Nederland, of juist van heel de wereld. Laat je dus inspireren door anderen. Deze boards kan je ook een ‘heart’ geven en komen dan ook weer op jouw speciale ‘hearted boards’ te staan. En zoals bij vele communities kan je ook andere leden volgen door hun ook een ‘heart’ te geven. Zo kan je zien hoeveel mensen jou volgen en blijf je ook op de hoogte van jouw volgers.


delen

Fashion items, boards en volgers kan je ook delen met andere mensen via social media, zoals Facebook en twitter. Dit vind ik altijd erg leuk, zodat je dit ook aan andere mensen kan laten zien. Me like sharing! 🙂

Wat ik wel ontzettend, maar dan echt ontzettend jammer vind, is dat de website niet lekker werkt op mijn IPhone en IPad. Ik kan dan geen fashion items ‘hearten’ of toevoegen aan een board, aawww :(. Zo jammer, want het concept vind ik echt super! Maar ik maak veel gebruik van mijn IPad en IPhone en zit minder vaak achter een gewone Mac, dat ik dus niet veel kan met deze website. Ik heb ook gekeken of ze een App hebben, maar helaas….

Ik hoop dus echt dat de website verbeterd wordt, want ik wil hier echt veel meer gebruik van maken!

Kende jij Stylight al? En wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: