Op autojacht

Op autojacht
Eindelijk, na vele jaren sparen kan je op autojacht. Een spannende onderneming, want je wilt wel een auto die goed bij je past. Bovendien is het van groot belang dat de auto ook veilig is. Maar hoe vind je de voor jou perfecte auto? Waar moet je op letten? 

Veiligheid
Als mensen een nieuwe auto zoeken vergeten ze soms het belangrijkste punt: veiligheid. Je moet met een auto veilig van a naar b kunnen komen. De auto moet geen gebreken hebben die een gevaar kunnen opleveren voor jezelf of andere inzittenden. Een goede manier om de veiligheid te testen is om een proefrit te maken. Verborgen gebreken worden dan gemakkelijk aan het licht getoond. Let op: je moet nooit betalen voor een proefrit. Het is volkomen normaal om een auto te testen voordat je hem koopt. Het is ook handig om meerdere auto’s van hetzelfde type te testen. Afwijkingen worden dan al helemaal snel duidelijk. Dingen om op te letten tijdens een proefrit:

-De werking van de remmen
-Het geluid van de motor bij verschillende snelheden
-Het gemak van schakelen en sturen
-De snelheid van het optrekken
-De reactie op drempels en hobbels

Comfort
Heel belangrijk is ook het comfort. Als je iedere dag met je auto naar je werk rijdt wil je wel comfortabel in je auto zitten. Het is een grote ergernis om iedere dag in een auto te rijden die niet goed voelt. Hierom is het dus ook heel belangrijk om een proefrit te maken.

Heb jij al de perfecte auto gevonden?

sentinelliartikel

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: