Gewonnen – €25 Valentijnsdag Shoptegoed Bij Cadeau.nl!

Style Journal

Een tijdje geleden zag ik de winactie €25 Valentijnsdag Shoptegoed Bij Cadeau.nl! op de website van Femketje.nl.
Echt een super leuk winactie was dit en ik deed dus graag mee. Op 6 februari kreeg ik een mailtje van Femketje dat ik had gewonnen. Wat?! Super gaaf! Ik kreeg gelijk een code die ik kon invullen op de website als ik iets uitgekozen had.

Ge-wel-dig! Maar nu…nu moest ik nog iets leuks uitzoeken. Mijn vriend en ik doen zelf niet aan valentijn, maar ik vond dat ik best wel een leuk cadeautje aan mijzelf mocht geven ;). Ik ben gelijk naar Cadeau.nl gegaan en wat gaan rond snuffelen tussen de leuke spulletjes.
Maar wat ik nu uiteindelijk uitgekozen? Lees snel verder!

Op de site zag ik echt super leuke spulletjes, maar ook aparte of rare spulletjes. Ik vind het echt een zeer grappige en leuke website.
Mijn oog viel al op een aantal leuke producten, maar sommige vond ik toch iets te prijzig (ja ook na de korting van 25 Euro ;)). Maar ik zat te twijfelen tussen twee dingen, namelijk de French Decanter of de PASSION JOURNAL – STYLE van Moleskine.

Hmm twijfel, twijfel. Ja ik ga toch maar voor de Moleskine. Ik vind notitieboekjes en journals echt leuk, dus ik heb deze maar gelijk besteld. Na een aantal dagen had ik hem al in huis. Het was erg mooi ingepakt in groen inpakpapier met een leuke sticker van Cadeau.nl erop geplakt. Ik kon niet wachten met openmaken, maar ho eens! Eerst een foto maken natuurlijk :).


Ingepakt Cadeau.nl

Na het openmaken van het cadeautje zag ik een prachtig journal boekje met een mooi motiefje en een elastiekje erom heen.

In het boekje staan verschillende handige dingen zoals bijvoorbeeld internationale sizes en wasvoorschriften.


International Sizes

Wasvoorschriften

Ook kan je in het boekje noteren wat jouw eigen items zijn, maar ook welke items je nog graag wilt hebben, dus een wishlist.


Mijn items

Wishlist

Ook kan je bijhouden welke evenementen er de komende tijd zijn, waar, wanneer en hoe laat. Maar ook handige en interessante adressen, van bijvoorbeeld winkels, kan je noteren in dit boekje. Super handig!


Events

Wat ik ook vooral leuk vind, is dat er ook stickers bijzitten, die je dan bij je notities kan plakken. Bijvoorbeeld “Must have” of “On sale”!


Stickers

Je kan in dit boekje nog veel meer dingen kwijt, echt iets voor een fashionliefhebber. Ik ben er dol op!
Alle teksten in dit boekje zijn wel in het Engels, maar de Nederlandse teksten zijn ook gewoon te downloaden :).
Ik ben echt super blij met dit cadeautje! Hij gaat dan ook echt elke dag mee in mijn tas :).

Femketje, heel erg bedankt!!

Moleskine heeft nog meer boekjes in andere categorieën, zoals Wijn, Reizen en Recepten, maar nog meer. Je kan ze hier bekijken: Moleskine

Kennen jullie de boekjes van Moleskine al? Wat vind jij er van?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: