The Body Shop SHEA Nourishing Body Butter

The Body Shop SHEA Nourishing Body Butter

Afgelopen jaar kocht ik The Body Shop Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar. Ik schreef al een artikel over de The Body Shop British Rose Body Yogurt en in dit artikel laat ik de The Body Shop SHEA Nourishing Body Butter zien.

The Body Shop SHEA Nourishing Body Butter

De verpakking vind ik erg mooi eruit zien. Het is een brede, maar een wat dunne verpakking met een inhoud van 200ml. Ik kan de verpakking wel goed in mijn hand houden. Er zit een draaidop op die er gemakkelijk af te halen is.

The Body Shop SHEA Nourishing Body Butter

Wat ik wel jammer vind (net als bij de Body Yogurt), is dat er geen beschermfolie aanwezig is. Dat vind ik namelijk altijd wel hygiënisch als je het product net nieuw hebt. Zo weet je dat er niemand erin heeft gezeten. Helaas zat deze er dus niet bij.

Aqua / Water / Eau, Butyrospermum Parkii Butter / Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Theobroma Cacao Seed Butter / Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Orbignya Oleifera Seed Oil, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Phenoxyethanol, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Tetrasodium Glutamate Diacetate, Citric Acid, Linalool, Coumarin, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Parfum / Fragrance, Caramel, CI 19140 / Yellow 5.

Hierboven heb ik de ingrediënten weergegeven. De Shea Body Butter is verrijkt met Community Trade-sheaboter uit Ghana, met de hand vervaardigd door vrouwen die dit ingrediënt al generaties lang gebruiken vanwege zijn geweldige hydraterende, verzachtende eigenschappen. De Body Butter is tot 72 uur lang intensief verzorgend en in elk potje zitten wel liefst 36 sheanoten! Heerlijk!

The Body Shop SHEA Nourishing Body Butter

Wat hou ik van deze structuur! Het is stevig, maar zodra je het op jouw huid uitsmeert, voelt het heel zacht en romig aan. De geur is ook echt fijn, het heeft een frisse en nootachtige geur. Vooral in de koudere jaargetijden hou ik van een goede hydratatie voor mijn huid en de body butter is echt geschikt voor een droge huid.

Je moet het wel even goed in laten trekken (een paar minuutjes) voordat je je weer gaat aankleden. Het plakt verder niet en mijn huid voelt heerlijk zacht en verzorgd aan!

The Body Shop SHEA Nourishing Body Butter kost 16 euro voor 200ml. Je kan de body butter kopen in de winkel van The Body Shop of via de webshop.

Ken jij TThe Body Shop SHEA Nourishing Body Butter kost al? Wat vind jij een aanrader qua The Body Shop product?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: