The Body Shop British Rose Body Yogurt

The Body Shop British Rose Body Yogurt - 100% Veganistisch

Afgelopen jaar kocht ik The Body Shop Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar waar echt heerlijke producten in zaten. Vandaag wil ik graag één van deze producten laten zien, namelijk The Body Shop British Rose Body Yogurt, een heerlijke body crème met een geweldige geur.

In The Body Shop Dream Big This Christmas Ultimate Advent Calendar van vorig jaar zat ook een British Rose Shower Gel. Deze zat ook in de adventskalender van 2016, hier heb ik ook een review over geschreven en kan je hier lezen: The Body Shop British Rose Shower Gel

The Body Shop British Rose Body Yogurt - 100% Veganistisch

De verpakking vind ik erg mooi eruit zien. Het heeft ook een mooi roze kleur en op de dop staat ook een roosje afgebeeld. Er zit een draaidop op die er gemakkelijk af te halen is. Wat ik wel jammer vind, is dat er geen beschermfolie aanwezig is. Dat vind ik namelijk altijd wel hygiënisch als je het product net nieuw hebt. Zo weet je dat er niemand erin heeft gezeten. Nu zat deze natuurlijk in de adventskalender, dus maak ik me niet heel druk hierover, maar als je hem zo nieuw koopt, zou ik het wel fijn vinden als het aanwezig zou zijn.

The Body Shop British Rose Body Yogurt - 100% Veganistisch - ingrediënten

Hierboven zie je de ingrediënten. De body yogurt is 100% veganistisch, geeft 48 uur hydratatie, is dermatologisch getest en is verrijkt met rozenextract uit Engeland en biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje.

The Body Shop British Rose Body Yogurt - 100% Veganistisch - structuur

De structuur van de body yogurt is echt heerlijk! Het is echt gel en pudding-achtig, maar ook echt heerlijk zacht. De geur is ook echt heerlijk, ruikt echt bloemig en naar roosjes. De geur blijft even hangen en dat vind ik altijd echt heerlijk van een body crème. Na gebruik van de body yogurt is mijn huid ook heerlijk zacht! Het trekt ook zeer snel in, dat vind ik altijd wel prettig als ik een body crème gebruik. Ik wil namelijk ook snel mijn kleding weer aan kunnen trekken, zonder dat het plakkerig aanvoelt. En de body yogurt plakt ook totaal niet, echt fijn! Vooral in deze koudere jaargetijden vind ik het heerlijk om mijn huid goed te gaan verzorgen. De body yogurt verzorgt mijn huid zeer goed en daarom is de body yogurt ook echt mijn favoriet!

The Body Shop British Rose Body Yogurt kost 10 euro voor 200ml. Je kan de body yogurt kopen in de winkel van The Body Shop of via de webshop.

Ken jij The Body Shop British Rose Body Yogurt al? Wat vind jij een aanrader qua The Body Shop product?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: