Rituals – The Ritual of Happy Buddha Energising Shower Scrub

Rituals - The Ritual of Happy Buddha Energising Shower Scrub

Elke week vind ik het heerlijk om mijn lichaam helemaal goed te gaan scrubben. Ik vind het belangrijk en fijn om dan alle dode huidcellen weg te halen en mijn lichaam weer zacht en glad te maken. In de Rituals Deluxe Adventskalender van afgelopen jaar zat de The Ritual of Happy Buddha Energising Shower Scrub Sweet Orange & Cedar Wood. Een heerlijke scrub en dit artikel vertel ik hier meer over.

Rituals - The Ritual of Happy Buddha Energising Shower Scrub

The Ritual of Happy Buddha Energising Shower Scrub zit in een kleine tube met een inhoud van 70ml. De tube ziet er mooi en luxe uit.

Rituals - The Ritual of Happy Buddha Energising Shower Scrub

Aqua/ Water, Sodium Laureth Sulfate, Pumice, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/ Fragrance, PEG-6 Caprylic/ Capric Glycerides, Acrylates Crosspolymer-4, Sodium Chloride, Juniperus Virginiana (Cedar) Wood Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Oil, Glycine, Linalool, Limonene, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Sodium Hydroxide, Citric Acid.

Hierboven heb ik alle ingrediënten weergegeven van de scrub.

Rituals - The Ritual of Happy Buddha Energising Shower Scrub

De scrub is echt heerlijk van structuur, heel mild. Daar hou ik echt van. Ik vind de scrub zo mild dat ik het ook wel graag voor mijn gezicht gebruik (niet te vaak natuurlijk). De scrub verwijderd de dode huidcellen op een zeer milde wijze. De scrub reinigt en verzorgd mijn huid echt zeer goed. Nadat ik de scrub heb gebruikt, is mijn huid echt heerlijk glad en zacht.

De geur van de scrub is ook echt heerlijk, lekker fruitig en fris. De scrub voelt echt heerlijk en luxe aan, ik vind het echt een aanrader.

De The Ritual of Happy Buddha Energising Shower Scrub is helaas niet los te koop, maar je kan deze wel verkrijgen in een giftset, zoals bijvoorbeeld THE RITUAL OF HAPPY BUDDHA Energising Treat giftset met een doucheschuim 50 ml, de scrub 70 ml, een bodycrème 70 ml en een huisparfum 50 ml voor slechts 20 euro.

Ben jij ook bekend met de scrubs van Rituals? Welke scrub is jouw favoriet?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: