Waarom ik graag The Sims Freeplay speel


Waarom ik graag The Sims Freeplay speel

Er zijn van die spellen die bij mij komen en gaan. In het begin vind ik het een super leuk spel en later begint het me alweer te vervelen. Maar er is één spel dat ik eigenlijk wel bijna elke dag speel en dat is The Sims Freeplay. Vandaag heb ik voor jullie 25 redenen waarom ik graag The Sims Freeplay speel.

1. Ik ben sowieso een Sims fan
2. Het spel is gratis
3. Het spel kan gespeeld worden op mijn iPhone en iPad, ik speel het dan ook graag in de trein of ‘s avonds op de bank.
4. Net als bij de gewone Sims, kan je ook huizen en gebouwen bouwen. Je kan hiermee hele mooie creaties maken.
5. Je kan ook het uiterlijk van de Sims helemaal naar eigen wensen maken.
6. Je kan ze ook mooi aankleden, er zijn vele keuzes aanwezig.
7. Je kan 34 Sims in je stad hebben, dit is het maximale van normale spelers
8. Al deze Sims kan je zelf helemaal besturen. Dat is echt super leuk, zo kan je elke Sim een eigen persoonlijkheid meegeven. Daarnaast hebben ze ook levensbehoeften die je steeds vol moet krijgen door bepaalde dingen uit te voeren, zoals honger (eten etc.), slaap (slapen, koffie drinken etc.), hygiëne (douchen, in bad gaan etc.), sociaal (bellen, praten met andere Sims etc).
9. Wil je meer Sims in je Simstad, dan kan je VIP worden (dit is wel betaald).
10. Je hebt wekelijks missies die je kan uitvoeren en hierdoor Simdollars en Levensstijlpunten mee kunt krijgen
11. Zodra je alle weekmisies van een week hebt behaald, dan krijg je een sleutel die je weer in kan leveren voor verrassingen
12. Een Sim kan naar school gaan of een carriere hebben. Zo kan je bepalen wat je Sim doet. Hiermee krijg je ook weer Simdollars als salaris etc. En kan je ook groeien in je carriere of opleding en hiermee ook weer levensstijlpunten halen.
13. Sims kunnen ook relaties met elkaar aangaan, zoals vrienden zijn of zelfs partners van elkaar worden en samenwonen. Zo kan je een compleet gezinnetje maken.
14. Je begint bij baby, dan peuter, dan jonge sim, dan tiener, dan volwassene en daarna ouder. Elke leeftijd kan weer bepaalde dingen uitvoeren. Super leuk!
15. Je Sim kan dood gaan door ouderdom. Dit betekent dat je hierna weer een nieuwe Sim kan aanmaken en weer een nieuw karakter in elkaar kunt zetten.
16. Je kan ook in het spel gelijk een volwassene toevoegen, zodat je niet hoeft te beginnen bij baby
17. Je kan een Sim een persoonlijkheid meegeven, zoals nerd, sportief, dierenvriend en entertainer. Hiermee krijg je missies die je moet voltooien. Zodra je alle missies hebt voltooid door je hele leven heen, dan krijgt de Sim een levensbol die je weer in kan leveren om bepaalde gebouwen of gedeeltes van gebouwen te bouwen
18. Je kan bepaalde standaard gebouwen bouwen, zoals een zwembad, een supermarkt, een autodealer etc.
19. Je kan vrienden toevoegen aan het spel, dit zijn dan jouw “buren”.
20. Je kan elkaars Sim stad bezoeken. Dat is echt super leuk, want dan kan je ook zien hoe jouw vrienden hun Simstad hebben gemaakt. En hoe hun Sims eruit zien. Zo kan je ook weer inspiratie opdoen.
21. Er zijn ook sociale taken die je kunt uivoeren bij “buren”. Dit zijn missies die je dan uitvoert bij jouw vrienden.
22. Je kan een Sim ook een hobby geven, zoals zwemmen, paardrijden, mode ontwerpen en veel meer. De Sims moeten dan bepaalde elementen behalen en een collectie helemaal compleet maken om dingen vrij te spelen of levensstijlpunten te halen. Hierdoor kom je ook steeds verder in het spel.
23. Er komt om de zoveel tijd (meestal om de zes weken) een nieuwe update, dit betekent vaak een nieuw gebouw, nieuwe carriere, nieuwe kleding, nieuwe haarstijlen, nieuwe missies, nieuwe hobby’s en meer. Dit is altijd een van de dingen waar ik naar uit kijk.
24. Ik speel het spel al vele jaren en ik heb het nog niet uitgespeeld. Ik ben wel bij de hoogste niveau, maar ik kan nog veel dingen vrijspelen.
25. Er zijn dus zoveel mogelijkheden wat je kan doen in The Sims Freeplay. Het verveelt nooit!

Dit zijn toch wel de meest belangrijke redenen waarom ik eigenlijk door blijf spelen. Vooral als er weer een nieuwe update is, is het super leuk om de nieuwe missies etc uit te voeren en nieuwe gebouwen te bouwen. Het is een spel dat eigenlijk bijna niet uit te spelen valt, je hebt altijd wel wat te doen in het spel 🙂 . En dat maakt het ook een geweldig spel!

Daarnaast zijn er ook ontzettend veel andere spelers die ook vragen stellen op mijn blog over het spel. Spelers helpen elkaar en dat vind ik echt bijzonder mooi om te zien. Meer info kan je hier vinden: The Sims Freeplay

Je kan gratis het spel downloaden in de App Store en Google Play.

Heb jij ook zo’n soort spel dat je eigenlijk misschien wel dagelijks speelt? En waarom speel jij dat spel?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: