#Plukhetgeluk project – Foto’s van geluk

#Plukhetgeluk

Gelukkig zijn in het leven vind ik zeer belangrijk. Positieve dingen en mensen om mij heen en genieten van de kleine dingen in het leven. Saskia van I Live for my dreams heeft een nieuw project opgezet waar al meer dan 50 aanmeldingen voor zijn binnengekomen, namelijk het #plukhetgeluk project. In 5 weken tijd zal ik op elke dinsdag een nieuw artikel plaatsen over het #plukhetgeluk project. Elke keer met een andere inhoud. Vorige week plaatste ik de geluksvragenlijst en vandaag laat ik foto’s van geluk zien. Welke foto’s maken mij gelukkig?

Onderstaande foto’s zijn van mijn dierbaarste herinneringen 😀 . Ze zijn in random volgorde.

Wij gaan trouwen! - Verlovingsring Droomjurk gevonden Linkie
Zwitserland Carpvitamins cdc1
Leerdamse Kunstvierdaagse Winter DIY – Uiltjes in een nestje Rotterdam PhotoWalk
Foto's PhotoWalk Delft proefkapsel snoek gevangen
familie Disneyland

♥ Op 2e Kerstdag 2013 ten huwelijk gevraagd worden ♥ Droomjurk gevonden ♥ Onze kat Link ♥ Onze vakantie in Zwitserland ♥ Elk jaar naar Frankrijk gaan, waar de mannen gaan vissen en de vrouwen lekker gaan chillen 😀 ♥ Verlaten panden fotograferen ♥ Op de Leerdamse Kunstvierdaagse staan en fotografiewerken verkopen ♥ Alleen of samen met mijn vriendinnetje knutselen, zoals deze uiltjes in een nestje ♥ PhotoWalken ♥ Samen met mijn nichtje op de PhotoWalk in Delft ♥ Proefkapsels maken voor mijn bruiloft met mijn vriendinnetje ♥ Snoek gevangen ♥ Bruiloft van mijn broer en schoonzus, trouwfotografie door PhotoSolutions ♥ Alle neven en nichtjes ♥ Naar Disneyland met mijn verloofde ♥

Wil je al mijn artikelen over het #plukhetgeluk project lezen, dan kan dat hier: #Plukhetgeluk.

Wil jij ook mee doen met dit super leuke project, dan is dat zeker mogelijk! Neem eens een kijkje op de website van Saskia I Live for my dreams en meld je aan! 😀

Wat maakt jou ontzettend gelukkig?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: