Winterdip? Ga eens lekker shoppen!


H&M Kleding

* De winter is in volle gang, afgelopen weekend heeft het nog gesneeuwd. De temperaturen zijn soms echt vervelend laag, het is nog steeds vroeg donker en laat licht en het duurt nog zo lang voordat de zomer er is. Vandaag vertel ik jullie iets over de voordelen van shoppen, de perfecte middel om de winterdip te bestrijden.

Shoppen, welke vrouw houdt daar nou niet van! Nou ik wel! We vinden het geweldig om nieuwe spulletjes en items te kopen. En shoppen heeft namelijk een aantal voordelen die ik hieronder vertel.

Voordeel 1: We worden gelukkig
Een leuk feitje:

“Als je gaat shoppen dan maken je hersenen een stofje aan genaamd Dopamine. Dit stofje zorgt ervoor dat je je gelukkig voelt.”

Yes, shoppen maakt dus echt gelukkig! We wisten dit natuurlijk al, maar het is helemaal top als het ook nog eens wetenschappelijk is bewezen, toch? Dan Tynan heeft in het Woman’s Health Magazine een artikel geplaatst dat vertelt over een onderzoek waarbij consumenten verschillende producten krijgen te zien. Bij de producten die de consument graag wil hebben, blijkt het gehalte aan dopamine aanzienlijk te stijgen! Oftewel ze worden er echt gelukkig van! Hoe leuk 😀 !

Heb jij een vrije dag of vrije middag, plan deze dan eens in om eens lekker te gaan shoppen. Laat die dopamine stijgen en voel je jezelf gelukkig!

Voordeel 2: Beenspieren trainen


Top Sport Light Cameron - Divissima

Het is echt heerlijk om een dagje naar een stad te gaan en lekker te gaan shoppen. En het is ook nog eens goed voor de beenspieren! Winkel in, winkel uit. Je zal je echt verbazen hoeveel je wel niet loopt en beweegt tijdens een dagje shoppen. Je bent dan ook vaak uitgeput als je thuis komt, maar zeker wel een voldaan gevoel, want je hebt weer mooie items kunnen scoren! En daarnaast zijn sporten, beween en buitenlicht de juiste middelen om je winterdip te bestrijden, perfect toch!? En als we toch al over sporten hebben, dan is het natuurlijk fijn om een mooie sportoutfit te scoren en jezelf nieuwe sneakers te geven. Natuurlijk wil je dan natuurlijk dat alles goed matcht en dat je fashionable eruit ziet, je kan dan ervoor kiezen om een sportief hoesje erbij te kopen. En je bent klaar om heerlijk te gaan sporten zodat je jouw beenspieren extra kan trainen.

Voordeel 3: Online shoppen
Heb je echt een grote winterdip? Zo erg, dat je niet naar buiten wilt gaan om te gaan shoppen? Dan is er natuurlijk nog een ander voordeel van shoppen, namelijk online shoppen! Je hoeft niet eens naar buiten te gaan. Je kan lekker in bed blijven liggen of op de bank zitten met een lekker kopje thee. Want natuurlijk wordt je ook ontzettend gelukkig van online shoppen. Je kan ook fijne kortingscodes vinden op internet die je kan gebruiken bij jouw favoriete online shop. Koop eens fijne beautyproducten of juist dat nieuwe jurkje en ga eens op zoek naar leuke gadgets zoals bijvoorbeeld een telefoon of een tablet en zoek daarbij een leuk telefoonaccessoire of een tablethoes voor je Samsung Galaxy Note 10.1 2014 hoes. Er is zoveel keuze online en je hoeft gewoon niet je deur uit, dat is nog eens een mooi voordeel van shoppen!!

Heb jij nog fijne tips om de winterdip te bestrijden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: