Heerlijk een dagje ontspannen bij Thermen Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Het is echt enorm belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Veel mensen hebben een zeer druk leven. We zijn druk met ons werk of school, gezin, vrienden en familie, het huishouden, hobby’s, sport en meer! De dagen zijn vaak volgepland en vliegen voorbij. Het kan dus voorkomen dat het goed voor jezelf zorgen er bij in schiet. Maar het is juist zo enorm belangrijk dat je goed voor jezelf zorgt. Een heerlijk dagje ontspannen hoort daar ook bij, even helemaal tot rust komen. Een aantal weken geleden ben ik met mijn vriendinnetje naar Thermen Sanadome geweest om heerlijk een dagje te gaan ontspannen. In dit artikel vertel ik daar meer over!

Eigenlijk was ik zelf nog nooit naar een Thermen geweest en ik wilde daar wel eens naar toe. Even heerlijk ontspannen en vroeg of mijn vriendinnetje ook wilde gaan. Mijn vriendinnetje was al vaker bij Sanadome geweest en raadde deze echt aan. Ik was hier zelf dan ook enorm benieuwd naar.

Sanadome is een geweldig wellness oord. In de baden stroomt mineraalrijk Thermaal water uit eigen bronnen, een zoetwaterbron en een thermaal zoutwaterbron. Ze hebben er verschillende baden en je kan er ook behandelingen krijgen.

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Je kan bij Sanadome verschillende dagarrangementen nemen. Zo kan je bijvoorbeeld een gewone dagentree of een avondentree kopen, een comfort dagarrangement waar je ook gebruik kan maken van een badjas, handdoek en je krijgt gratis slippers. Maar je kan ook een complete dagarrangement nemen met een behandeling erbij. We besloten om de Anti Stress 1 dagarrangement van 101 Euro te nemen. Hier zit dagtoegang tot de Thermen bij, gebruik van een badjas en handdoeken, je krijgt een lunch of dagmenu in het restaurant, kopje koffie of thee met gebak, gratis badslippers en een relax massage of mini facial. We besloten zelf om een mini facial te nemen van 25 minuten.

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome - behandelingen

Bij Sanadome kan je ook verschillende behandelingen erbij boeken of los boeken, zoals massages, Hamam behandelingen en meer.

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Het water van de Thermen heeft een minimale temperatuur van 33°C, kijk dat is echt lekker! Naast het ontspannende en zuiverende effect van het warme, thermale water heeft het een bijzonder verzachtende werking en een positief effect op spieren en gewrichten. Ze hebben er een groot binnenbad, groot buitenbad, zoutwaterbad, kruiden whirlpools. warmwater baden, mintkamer, stoomkamer, voetenbaden, een thermentuin en aquagym.

Het ziet er ook echt zeer luxe uit, je krijgt een badjas op maat en handdoeken. Daarnaast krijg je dus ook gratis slippers. De slippers vond ik persoonlijk wel lastig om aan te trekken haha, maar dat kan wel aan mijn voeten liggen hehe. De badjas was wel echt enorm fijn, vooral als je even ergens wilt zitten. Wat ook fijn is, badkleding is verplicht in de Thermen, restaurants en de stoomkamers. Dat is namelijk niet overal zo in Nederland.

Daarnaast krijg je een bandje om waarmee je de kluisjes open en dicht kan doen en ook eten en drinken en behandelingen mee kunt bestellen. Het geld wordt dan op het bandje gezet en als je weggaat, dan kan je het bedrag dat openstaat betalen. Super handig! Je hoeft dan niet constant met een eigen portemonnee of pasjes rond te lopen.

We zijn in verschillende baden geweest, het grote binnenbad, het grote buitenbad, een kruidenbad, zoutwaterbad en de mintkamer. Echt heerlijk!! Ik kan hier echt enorm van genieten, heerlijk ontspannen!

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

We kregen ook vouchers voor een kopje koffie of thee met gebak. Helaas toen wij er waren, was er nog geen gebak, maar wel heerlijke brownies! Het restaurantje ziet er ook echt super mooi en luxe uit! Je kan hier ook heerlijk zitten en relaxen!

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Na wat gedronken en gegeten te hebben, zijn we weer verder gaan zwemmen. Vooral het buitenbad was ook echt heerlijk, af en toe was er ook een buitje en dat was echt heerlijk als je buiten bent!! En als je daarna weer in het grote binnenbad kwam, was het echt heerlijk warm, genieten!

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Rond lunchtijd besloten we al een voorgerechtje te gaan nemen, want om 13:00 hadden we onze mini facial. We hadden een heerlijk tomatensoepje.

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Vijf minuten voor de behandeling moesten we in de wachtkamer gaan zitten. Ook daar ziet het er al echt super mooi en luxe uit. We kregen beide een heerlijk gezichtsbehandeling van 25 minuten. Eerst gingen ze kijken naar onze huid, zodat ze de juiste producten konden gebruiken. We kregen een zeer fijne reiniging met verschillende producten en daarna een heerlijke creme op. We kregen ook een folder mee waarop ze hadden aangekruist welke producten ze hadden gebruikt. In de shop bij de kassa kon je dan ook de producten bekijken en eventueel kopen. Mijn vriendinnetje en ik hebben allebei ook wat gekocht. Natuurlijk laat ik ook snel zien welke producten ik heb gekocht en geef ik mijn review over deze producten.

Maar och, wat was die mini facial heerlijk zeg! Mijn vriendinnetje en ik lagen ook naast elkaar en er werd ook rustige muziek gedraaid. Ze praten zachtjes tegen je en behandelden je gezicht echt super zachtjes en fijn, je werd er echt helemaal zen van. We vroegen beide ons af of we de ander niet aan het slapen was haha. Echt, dit raad ik iedereen aan! Je wordt er zo ontspannen van, heerlijk!

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Na afloop kon je nog even in een kamertje zitten, rustig bijkomen en wat water drinken en fruit eten. Het ziet er allemaal zo mooi en luxe uit!

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Daarna zijn we nog ons hoofdgerecht en ons nagerecht gaan eten. Sjah, ik ben een echte patatliefhebber haha. Het was echt heerlijk!

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

We hebben nog even heerlijk gezwommen in het binnenbad en buitenbad en besloten rond een uur of 16:00 weer naar huis te gaan. Het was echt genieten!

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Heerlijk een dagje ontspannen bij Sanadome

Bij de entree heb je ook nog een mooie shop waar je allerlei prachtige interieur spullen kunt kopen.

Maar wow, wat was dit een heerlijk ontspannen dagje zeg! We hebben er echt beide van genoten. We zeiden ook al tegen elkaar, we moeten sowieso elk jaar naar Sanadome gaan. Uh wat? Doe maar elke maand haha. Maar goed, het is er wel prijzig, dus één a twee keer per jaar is wel voldoende hehe.

Ik raad echt iedereen aan om eens in de zoveel tijd naar een Thermen of Spa te gaan. Even een dagje ontspannen en helemaal tot rust komen.

Ben jij wel eens bij Sanadome in Nijmegen geweest? Ga jij wel eens naar een Thermen of Spa om een dagje tot rust te komen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: