Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Dit jaar kocht ik mijn allereerste LEUCHTTURM1917 notitieboekje en ik was gelijk verkocht. Wat een geweldig ding! Nu deze alweer vol zat, kocht ik weer een nieuwe. In dezelfde kleur, maar dan met puntjes in plaats van een blanco versie. Vandaag laat ik jullie zien hoe de indeling van mijn nieuwe Bullet Journal is.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Ik blijf het echt geniaal vinden dat er al een inhoudsopgave inzit en dat de pagina’s al genummerd zijn. Dan hoef ik dat niet meer zelf te doen. Zoals je ziet heb ook allerlei persoonlijke dingen in mijn Bullet Journal staan, zoals de financiën. Deze laat ik niet zien, omdat ik dat te persoonlijk vind. Maar toch wilde ik wel laten zien dat ik ook dit soort dingen in mijn Bullet Journal heb staan.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Mijn wishlist wordt steeds groter, dus besloot ik er ook een apart gedeelte voor te maken. De items die ik graag wil hebben, de prijs en de winkel waar ik het kan kopen.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

In mijn Bullet Journal heb ik altijd een grote todo lijst staan. Dit zijn allerlei taken die ik ooit nog wil gaan doen. Elke maand pak ik hier dan taken vanaf en plan ze in voor die maand.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Ook hou ik bij in een lijst van producten waar ik nog een review over wil schrijven.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Mijn future log voor de komende maanden. Hier kan ik alle taken en evenementen etc. plaatsen voor de komende maanden.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

De master boodschappenlijst vind ik echt een enorm handig systeem. Deze heb ik dan ook in mijn nieuwe Bullet Journal meegenomen.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Ook heb ik een nieuwe schoonmaak schema gemaakt. De vorige keer had ik deze helemaal uitgetekend in vorm van een huis, maar nu heb ik het gewoon simpel gehouden.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Ik vind het heerlijk om lekker rond te snuffelen op websites waar je prachtige items kunt krijgen voor agenda’s en Bullet Journals. Ik heb een lijstje bijgehouden met websites waar je deze items kunt krijgen.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Natuurlijk heb ik ook weer mijn 18 before 2018 doelen challenge pagina in mijn nieuwe Bullet Journal geplaatst.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Zo ziet mijn maandelijkse overzicht eruit. Hier zet ik dan afspraken en taken neer.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Ook heb ik voor elke maand een editorial waar ik dan mijn blogonderwerpen inplan en neerzet. Zo weet ik op welke dagen een blogartikel online komt of is gekomen.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Elke maand haal ik todo items van mijn grote todo lijst af en plan ze dan in voor die maand en zet ze in mijn maandelijkse todo lijst. Ook hou ik een lijst bij van alle blogonderwerpen waar ik die maand over wil schrijven.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Ik hou ook bij welke producten ik wil fotograferen en welke freebies ik wil maken voor mijn lezers.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

Tegenwoordig hou ik ook een weekly bij met afspraken en taken die ik in een bepaalde week wil uitvoeren.

Nieuwe Bullet Journal 2017 setup

En als laatste maak ik elke dag een dagelijkse todo en afspraken lijst aan. De todo items haal ik dan weer van mijn maandelijkse en wekelijkse todo lijst af. Daarnaast hou ik ook bij of ik genoeg gedronken heb die dag.

Ik ben echt blij met mijn nieuwe LEUCHTTURM1917 en mijn nieuwe Bullet Journal. Ik vind het zo ontzettend fijn systeem, ik kan echt niet meer zonder werken. Ik kan zoveel kwijt in mijn Bullet Journal, ik kan hier alles in bijhouden, lekker creatief zijn en ik hoef ook niks te vergeten door al mijn lijstjes.

Wil je ook een LEUCHTTURM1917 kopen? Bij Bol.com heb je vele verschillende versies te koop. Neem snel een kijkje!

Maak jij ook gebruik van een Bullet Journal? Of werk je liever met een agenda of een ander systeem? Laat een reactie achter! Ik hoor graag hoe jij werkt met planningen, todo lijsten, afspraken en meer.

Dit artikel een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: