18 before 2018 – Doelen challenge

18 before 2018 - Doelen challenge

Al een behoorlijke tijd volg ik Kara Benz van Bohoberry.com (helaas bestaat haar website niet meer). Zij is een zeer goede planner en ook een grote bekende in de Bullet Journal wereld. Op haar blog had ze de 18 before 2018 doelen challenge staan. Dit is een challenge verzonnen door Lisa Jacobs. Ik vond dit zo’n gaaf idee en besloot hem ook uit te voeren. Vandaag laat ik jullie mijn 18 before 2018 doelen zien.

Het is de bedoeling dat je 18 doelen opstelt die je voor 2018 nog wilt uitvoeren en wilt behalen. Ik heb voor mezelf 9 doelen opgesteld die ik voor mijn blog wil uitvoeren en nog 9 persoonlijke doelen die ik wil uitvoeren. Hieronder al mijn doelen.

Fotografie cursus voor bloggers

Yes, de lancering van de Fotografie cursus voor bloggers is op 1 oktober. Ik moet nog veel doen om de lancering te kunnen behalen, maar dat gaat zeker goed komen. De aanmeldingen stromen binnen en er zijn nog maar 6 plekken van de 50 (!) vrij! Wow, dat gaat echt hard. Mocht je zelf nog niet hebben ingeschreven? Doe het dan nu, de cursus is geheel GRATIS!

Nieuwe foto’s van mijzelf laten maken

Op mijn blog gebruik ik vaak bij artikelen foto’s die ik zelf heb gemaakt of foto’s van mijzelf die door mijn man zijn gemaakt. Nu wil ik weer nieuwe foto’s laten maken van mijzelf, zodat ik deze ook weer kan delen op mijn blog en dat ik ook weer nieuwe foto’s heb voor blogartikelen.

Meer filmpjes maken

Naast foto’s wil ik ook meer filmpjes gaan maken. Bijvoorbeeld van productreviews of vlogs etc. Ik heb al een Youtube kanaal waar ik een aantal filmpjes op heb staan. Maar ik wil hier meer gaan doen. Ik heb al een aantal leuke ideetjes in gedachten hihi.

Instagram stories

Instagram vind ik echt ontzettend leuk en ik wil dan ook meer gaan doen met Instagram stories. Foto’s en filmpjes delen van de dingen waar ik mee bezig ben of juist de plekken waar ik ben. Ik vind het altijd leuk om de stories van andere mensen te zien, dus ik wil dit ook meer gaan doen.

Eerste concept stockfoto’s pagina maken

Ik heb al aardig wat stockfoto’s gemaakt voor de GRATIS stockfoto’s pagina. De pagina ben ik ook al mee bezig en het eerste concept van de pagina wil ik dit jaar nog online hebben voor de testers en voor jullie.

Eigen stickers ontwerpen

Owww ik ben dol op stickers en ik wil ook mijn eigen stickers gaan ontwerpen voor in mijn Bullet Journal. Super leuk!

Etsy shop opzetten

Dit zit al heel erg lang in mijn hoofd. En na het bericht van Mariska van DoorMariska.nl dat ze haar eigen Etsy shop had geopend, begon het steeds meer te kriebelen om er zelf ook eentje te gaan starten. Ik wil hier dan ook mijn eigen ontworpen stickers verkopen, foto’s, leuke kaarten met handlettering, pagina’s voor in een planner/Bullet Journal en meer! Ik ga hier nog een concept van maken en uitwerken.

Landing page maken voor content creator

Zoals jullie weten, ben ik een lifestyle blogger en content creator. Naast mijn blog schrijf ik ook nieuwsbrieven, social media berichten, persberichten en andere content voor bedrijven. Ik wil hier een uitgebreide landing page voor maken, zodat de klanten ook gelijk kunnen zien wat ik voor hen kan betekenen.

Blogger toolbox opzetten

Voor beginnende en gevorderde bloggers wil ik een complete Blogger toolbox opzetten met allerlei items die ik zelf ook gebruik voor mijn blog. Resources, dus handige websites, handige tools, tips en tricks, freebies etc. Een complete toolbox zodat je gelijk goed kan beginnen met jouw blog of juist veel informatie krijgt zodat je jouw blog kunt verbeteren.

Dit waren de 9 doelen voor mijn blog en bedrijf. Hieronder heb ik de 9 persoonlijke doelen geplaatst.

Zwemmen met Thomas

Ik wil dit jaar nog gaan zwemmen met Thomas, lekker met hem badderen in een babyzwembad (babyzwemmen). Lijkt me echt super leuk!

Zelf gaan zwemmen

Zwemmen heb ik altijd echt super leuk gevonden en ik wil ook weer gaan sporten. Ik wil dan ook dit jaar nog gaan starten met zwemmen, dus wekelijks of twee wekelijks lekker een uurtje of twee uurtjes gaan zwemmen. Heerlijk!

Spaarplannen opzetten

Voor ons privé-leven hebben we verschillende projecten waar we voor willen sparen. Nu wil ik daar aparte spaarplannen voor opzetten. Natuurlijk ga ik deze ook nog met jullie delen.

Museumkaart kopen en musea bezoeken

Afgelopen weekend zijn we naar Kasteel de Haar geweest, we hebben alleen gelopen door het park. Maar wat is het daar prachtig zeg. Mijn man en ik vinden beide musea, kastelen etc. enorm interessant, dus we willen voor ons beide een museumjaarkaart kopen. We willen dan meerdere musea gaan bezoeken, waar Thomas ook naar toe kan gaan met de kinderwagen. In kasteel de haar kon dit helaas niet, maar hier gaan we zeker nog een naar toe.

Nieuwe kleding kopen en oude kleding wegdoen

Het weer zal weer gaan veranderen en steeds kouder worden. Dat betekent dat het weer tijd is voor nieuwe kleding. Ik wil graag veel nieuwe kleding hebben en vooral oude kleding wegdoen, bijvoorbeeld kleding inleveren bij de H&M en hiermee 15% korting krijgen.

Vakantie uitzoeken voor volgend jaar

Volgend jaar willen we weer op vakantie gaan. De eerste echte keer met zijn drietjes, super leuk en spannend! Ik wil dit jaar nog een vakantieplek gaan uitzoeken voor volgend jaar. Of een aantal opties waar we dan uit kunnen kiezen.

Projectenlijst voor in huis opstellen

In ons huis hebben we nog verschillende projecten die we willen uitvoeren. Ik wil een complete lijst opstellen met alle projecten die we willen doen en dan voor volgend jaar een aantal projecten inplannen.

Meer fotograferen

Ik wil toch echt weer meer gaan fotograferen. Mijn man heeft alle Nikons eruit gedaan en nieuwe Fujifilm camera’s gekocht. Afgelopen weekend toen we bij Kasteel de Haar waren, heb ik voor het eerst echt met de nieuwe camera gefotografeerd. Het was weer even geleden en ik miste het enorm. Ik vond het heerlijk om te gaan fotograferen en wil dus weer meer gaan fotograferen.

Boeken lezen

Ik heb thuis nog een aantal boeken liggen die ik echt wil lezen dit jaar. Zoals Eat That Frog – dé methode om te stoppen met uitstellen en superproductief te worden en Miracle Morning – 6 gewoontes om je leven succesvoller te maken voor 8 uur ‘s morgens.

Dit waren al mijn doelen die ik dit jaar nog wil uitvoeren. Een aantal heb ik al ingepland staan voor deze maand, super leuk. Ik ben echt enorm benieuwd hoe alles gaat verlopen.

Heb jij ook nog doelen die je dit jaar wilt uitvoeren, doe dan vooral mee met de 18 before 2018 doelen challenge!

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: