Winactie – Win de Eenvoudig Leven Agenda 2023 en mijn planner stickers

Eenvoudig Leven Agenda 2023

Vorige week schreef ik een artikel over de Eenvoudig Leven Agenda 2023. De agenda is bedoeld als hulpmiddel, om vanuit (zelf)compassie prioriteit te geven aan wat essentieel is. De agenda is gemaakt door Nynke Valk. Met haar eigen bedrijf “De Heldere Spiegel” houdt ze zich verder bezig met individuele coaching, training in mindfulness en compassie. Ze ondersteunt ook kleine organisaties, met als motto: meditatie in actie. En nu kan je deze geweldige agenda ook winnen met daarbij mijn planner stickers! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen!

Filmpje Eenvoudig Leven Agenda 2023

Planner stickers

In samenwerking met Nynke Valk (de schrijver van de agenda) mag ik een agenda weggeven door middel van een winactie! Daarnaast krijg je bovenstaande stickers in het pakketje! Om kans te maken zal je aan een aantal voorwaarden moeten voldoen. Wat je moet doen, heb ik hieronder neergezet!

Wat MOET je doen?
– Volg mij via één van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest
– Laat een reactie achter dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op de Eenvoudig Leven Agenda 2023” via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-de-eenvoudig-leven-agenda-2023-en-mijn-planner-stickers

De winactie loopt van 10 november 2022 tot en met 24 november 2022. Op 25 november 2022 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 .

Succes iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: