Eenvoudig Leven Agenda 2023 + binnenkort winactie!

Eenvoudig Leven Agenda 2023

Zoals jullie weten vind ik plannen enorm belangrijk. Op mijn blog heb ik hier al vaker over geschreven en op mijn Youtube kanaal heb ik meerdere filmpjes hierover gemaakt. Elke zondag maak ik een planning voor die week erop. En elke maand maak ik nieuwe doelen voor die maand. Ik plan voor elke dag taken in die ik wil of moet uitvoeren, maar ook afspraken of acties die ik wil uitvoeren zodat ik mijn opgestelde doelen kan behalen. Al een aantal jaar gebruik ik de Eenvoudig Leven Agenda waar ik ook veel inspiratie uit haal. Ook dit jaar mocht ik de Eenvoudig Leven Agenda 2023 ontvangen. Het is alweer de vijfde editie van de agenda. In dit artikel laat ik in een filmpje en op foto’s zien hoe de agenda eruit ziet. Hou ook mijn blog in de gaten want er komt ook nog een winactie aan! Kijk dus snel verder!

Filmpje Eenvoudig Leven Agenda 2023

Eenvoudig Leven Agenda 2023

Deze mooie en handige paarse agenda is geschreven door Nynke Valk. Persoonlijke ontwikkeling is het belangrijkste in haar leven. Ze werkt al meer dan 15 jaar met de methode uit deze agenda. De agenda is bedoeld als hulpmiddel, om vanuit (zelf)compassie prioriteit te geven aan wat essentieel is. Met haar eigen bedrijf “De Heldere Spiegel” houdt ze zich verder bezig met individuele coaching, training in mindfulness en compassie. Ze ondersteunt ook kleine organisaties, met als motto: meditatie in actie.

Hoe werkt de agenda?

Eenvoudig Leven Agenda 2023

De Eenvoudig Leven Agenda:

  • brengt je naar de kern van hoe jij jouw leven vorm wilt geven.
  • ondersteunt je om te doen wat echt belangrijk voor je is
  • is een werkboek, een gids voor jezelf
  • geeft structuur
  • geeft focus
  • helpt je om je niet te verliezen in trivialiteiten
  • haalt je uit de digitale wereld
  • laat je groeien aan de hand van je weekplanning
  • is mild voor jou en veroordeelt je niet als je iets laat versloffen
  • brengt wat je in je hart wilt en wat je in werkelijkheid doet, dichter bij elkaar

Elke week neem je een moment waarop je de planning maakt voor de komende week. Elke zondagavond ga ik een planning maken voor de week erop. Ik pak mijn agenda erbij en benoem dan de belangrijkste thema’s en de actie’s die erbij horen. Voor elk gebied bepaal je een of meer kleine acties die ervoor zorgen dat je dit ook echt gaat behalen. Hieronder zie je dan ook voorbeelden hoe je het kan invullen.

Er zitten ook twee handige jaarkalenders in. En daarnaast ook een mooi overzicht van de vakanties en feestdagen.

Ook heeft Nynke voor elke maand een thema opgezet die je kan inspireren bij het invullen van de agenda, met mooie illustraties en teksten erbij.

Aan de linkerkant vul je dus jouw thema’s in en aan de rechterkant vul je jouw weekplanning in.

Aan het eind van de week kan je eerst jouw week evalueren, voordat je weer een nieuwe weekplanning maakt. Aan het einde van de agenda vind je per week de evaluatievragen. Deze kan je dan elke week invullen.

Achterin is er ook een handige jaarplanner zodat je ook belangrijke verjaardagen, evenementen of bijvoorbeeld trouwdagen in kwijt kunt.

En er zit een notitie gedeelte bij, dit vind ik persoonlijk echt helemaal top. Ik maak vaak notities en dan is het fijn als je alles bij elkaar hebt. Of ik gebruik dit gedeelte voor een brain dump. Ook vind ik het enorm fijn dat je de acties en taken waar je je mee bezig wilt houden kan noteren. Dus eigenlijk is het een planner en agenda in één.

De agenda helpt je echt om structuur te krijgen en ook om je eigen koers te varen. De agenda heeft weer meer opties dan de vorige edities en het is erg overzichtelijk. Het is echt een zeer handige agenda die ik zeker aanraad! Ook ik zal in 2023 deze gaan gebruiken, om hier ook veel inspiratie uit te halen.

Planner stickers

Hou mijn blog ook in de gaten, want er komt ook nog een super toffe winactie online. Je kan dan namelijk de agenda en mijn planner stickers als pakket winnen!

De Eenvoudig Leven agenda 2023 kost 21,95 euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld bol.com. Maar ook in fysieke boekhandels kan je de agenda kopen.

Ken jij de Eenvoudig Leven Agenda 2023 al? En wat vind jij van deze agenda?

Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: