Happy lijstje september met o.a. vloer en muren in babykamer klaar, nieuwe Converse All Star schoenen en veel pakketjes mogen ontvangen


Converse All Star schoenen

We zitten alweer bijna aan het einde van deze maand. Ook deze maand zijn er genoeg momenten geweest waar ik echt blij van word. Ondanks dat het de laatste dagen wat minder met mijzelf gaat (Morgen komt er een uitgebreid zwangerschapsupdate waarin ik alles uitleg), heb ik wel een leuk artikeltje met happy momentjes. Zoals muren en vloer klaar in de babykamer, Converse All Star schoenen, pakketjes ontvangen en nog meer happy moments!

Mijn man ♥ Onze kleine en dat alles goed met hem gaat ♥ De muren en vloer helemaal gedaan zijn van de babykamer ♥ Familie en vrienden ♥ Nieuwe babyspulletjes hebben gekocht ♥ Meubeltjes voor de babykamer gekocht ♥ Onze kat Link ♥ * Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * Mijn Macbook Air * Fijne nieuwe samenwerkingen * Dat mijn bedrijfje goed loopt * Mijn Bullet Journal * Dat mijn blog weer in verschillende media te vinden is * Weer op nieuwe perslijsten staan * Zelf meer met social media bezig kunnen zijn * Boeken over social media en bloggen lezen * Heerlijk zomerweer * Mijn nieuwe Converse All Star schoenen * Met vriendinnetje en haar zoontje heerlijk wezen zwemmen * Veel pakketjes mogen ontvangen (zelf gekocht en gekregen) * Mijn allereerste Yves Saint Laurent nagellakje * De Nationale Glasdagen * Dat er een nieuwe update kwam voor The Sims Freeplay * Bepaalde doelen kunnen behalen * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: