Mijn leven in foto’s #110 – Thomas staat op de foto met zijn papa en een karper + 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update

Mijn leven in foto’s #110 - Karper

Het weer van de afgelopen dagen was echt zeer goed te doen! Ik hou wel van deze temperaturen, niet te warm, gewoon lekker! We hebben de afgelopen twee weken weer leuke dingen meegemaakt. We zijn onder andere gaan wandelen, ik ben gaan fietsen met Thomas en Thomas staat op de foto met zijn papa en een karper. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #110 - Wizards Unite

Mijn leven in foto’s #110 - Wizards Unite

Mijn leven in foto’s #110 - Wizards Unite

Het spel Wizards Unite is een aantal weken geleden uitgekomen en ik speel het echt elke dag! Ik vind het een super leuk spel. Binnenkort komt er ook een uitgebreid artikel hierover op mijn blog.

Mijn leven in foto’s #110 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #110 - Wandelen

We hebben ook heerlijk gewandeld, het was natuurlijk ontzettend lekker weer!

Mijn leven in foto’s #110 - Nieuwe pet

Voor Thomas heb ik ook een nieuwe pet gekocht, die had hij wel nodig!

Mijn leven in foto’s #110 - Mijn dagelijkse planning

Mijn nieuwe serie Mijn dagelijkse planning is afgelopen maandag gestart. Elke dag komt er een nieuw filmpje op mijn Youtube Kanaal met mijn dagelijkse planning.

Mijn leven in foto’s #110 - 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update

Mijn leven in foto’s #110 - 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge update

Ook ben ik weer bezig geweest met de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge en ik heb weer 4 vuilniszakken weg kunnen doen en ook geven we oud speelgoed van Thomas aan mijn nichtje.

Mijn leven in foto’s #110 - Fietsen

Gisteren hebben Thomas en ik heerlijk gefietst naar mijn man, want die was aan het karpervissen. Het is iets langer dan een half uur fietsen, dus dat was wel echt lekker. Dit is een foto van de stadsmuur van Heukelum, ik vind het er echt super mooi uitzien!

Mijn leven in foto’s #110 - Karper

Mijn leven in foto’s #110 - Karper

Toen wij bij mijn man waren, kreeg hij ook beet en vind een karper. Super spannend voor Thomas natuurlijk, want dit was de eerste keer dat hij dit had meegemaakt! En echt zo cute!! Hij vond het helemaal geweldig en wilde de karper ook aaien en op de foto met de karper! Hoe stoer!!!

Vanmiddag gaan we lekker wandelen en morgen gaan we naar mijn ouders op de camping. Daar heb ik echt veel zin in!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: