Doelen juli en terugblik juni + GRATIS werkboek

Doelen juli en terugblik juni + GRATIS werkboek

Juni was voor mij een zeer productieve maand en een hele mooie maand. En nu het alweer juli is, heb ik ook weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel deel ik dan ook mijn doelen voor deze maand met jullie. Daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Ook heb ik voor jullie een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen juni

De nieuwe afbeeldingen van de freebies online zetten
Alle nieuwe afbeeldingen van de freebies zijn online gekomen op de download pagina. Ik ben hier enorm blij mee, want het is nu één geheel geworden. Alle afbeeldingen hebben nu hetzelfde formaat gekregen en ziet er professioneler uit op de download pagina.

Resource library afbeelding (freebies) + pagina maken
Bovenin de website heb ik een afbeelding geplaatst met de link naar meer informatie over de gratis freebies. Hier kan de bezoeker lezen wat voor freebies degene kan downloaden zodra degene ook abonnee is geworden van mijn nieuwsbrief.

Webinar maken en inplannen
Aankomende donderdag zal ik een nieuwe webinar gaan houden, namelijk Jouw persoonlijke financiën op orde krijgen. De webinar is gratis en je kan je altijd nog inschrijven mocht je hierin geïnteresseerd zijn. De webinar begint om 13:00 uur. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, dan kan je je alsnog inschrijven, want ik stuur na afloop nog een replay naar alle inschrijvers.

Stickers verder uitwerken
Ook heb ik gewerkt aan mijn stickers. Deze gebruik ik nu dagelijks voor mijn planning. Op mijn Youtube kanaal plaats ik dagelijks een filmpje over mijn dagelijkse planning en hier kan je ook mijn eigengemaakte stickers zien. De stickers wil ik nog wel gaan verbeteren, maar ik ben er al enorm blij mee. Binnenkort zal ik hier ook setjes van gaan maken en deze ook verkopen via mijn blog.

Doelen juli

Mijn dagelijkse planning op mijn Youtube kanaal
Deze maand ga ik voor elke dag mijn dagelijkse planning laten zien op mijn Youtube kanaal. Ik vind het erg leuk om mijn dagelijkse planning aan jullie te laten zien, dus deze maand wil ik dat zeker gaan volhouden.

Sticker setjes maken
Ik wil de stickers gaan verbeteren en hier ook setjes van gaan maken, zodat ik deze ook kan verkopen via mijn blog. Deze maand ga ik dus de setjes helemaal klaarmaken en laat ik deze ook op mijn blog zien.

Nieuwe freebies maken
Het is alweer een tijdje geleden dat er nieuwe freebies online zijn gekomen. Daarom ga ik deze maand minimaal 5 nieuwe freebies maken en online zetten op de download pagina.

Vakantie bespreken met vrienden
In november gaan we met onze vrienden naar Center Parcs en we willen dit graag deze maand met zijn allen alles bespreken. Mijn vrienden moeten nog wel vrij kunnen krijgen, maar we willen gaan kijken wanneer we precies gaan en hoe lang en welk huisje we willen etc.

Dit zijn de doelen voor deze maand! Ik ben enorm benieuwd of ik deze doelen weer ga behalen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: