GRATIS webinar – Jouw persoonlijke financiën op orde krijgen

GRATIS webinar – Jouw persoonlijke financiën op orde krijgen

Het bijhouden van onze financiën vind ik enorm belangrijk. Op mijn blog heb ik ook meerdere artikelen hierover geschreven. Ik merk dat veel lezers het lastig vinden om hun persoonlijke financiën op orde te krijgen. En daarom heb ik besloten om een GRATIS webinar te houden – Jouw persoonlijke financiën op orde krijgen. In dit artikel vertel ik daar iets meer over!

Vind je het lastig om jouw persoonlijke financiën op orde te krijgen? Weet je niet precies wat er nu binnenkomt en wat er nu uitgaat? Kan je niet sparen of geef je veel geld uit (terwijl je het eigenlijk niet hebt?), doe dan mee met mijn GRATIS webinar.

Mijn GRATIS webinar Jouw persoonlijke financiën op orde krijgen begint op donderdag 18 juli om 13:00 uur en duurt ongeveer een uur.

Wat ga je leren met mijn webinar?

Inkomsten en uitgaven
Je gaat al jouw inkomsten en uitgaven noteren. Je leert precies hoe je dit het beste kunt doen, zodat je een goed overzicht hebt.

Financiën per maand bijhouden
Je leert hoe je jouw financiën per maand kunt bijhouden.

Geld besparen
Je leert hoe je geld kunt besparen met een aantal handige tips.

Sparen voor doelen
Je leert ook hoe je kunt sparen voor bepaalde doelen.

Bonus: Vragen stellen
En als bonus, mag je aan het einde van de webinar ook vragen stellen.

Werkboek
Vlak voor de webinar krijg je van mij een werkboek die je kunt gebruiken tijdens de webinar en erna!

Replay beschikbaar!
Mocht je het niet redden om erbij te zijn op donderdag 18 juli om 13:00 uur, maar wil je alsnog de webinar bekijken? Dat kan! Er zal een replay beschikbaar worden gesteld voor de personen die zich hebben geregistreerd voor de webinar!

Registreren

Registratie is gesloten.

Wat zou jij graag willen leren over hoe je jouw financiën op orde kunt krijgen? Ga jij jezelf inschrijven voor de GRATIS webinar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: