Nieuwe Michael Kors tas: Mercer Medium Tri-Color Pebbled Leather Belted Satchel

Nieuwe Michael Kors tas

Al een tijdje was ik op zoek naar een nieuwe goede tas die ik zowel zakelijk als privé kan gebruiken. Meer dan vier jaar geleden had ik een Michael Kors tas gekocht en ik heb hier jaren plezier van gehad. Maar het werd nu toch echt tijd voor een nieuwe tas aangezien mijn oude Michael Kors tas veel slijtage plekken had en de rits was ook stuk. Een aantal weken geleden keek ik op de website van Michael Kors en ik was direct verkocht toen ik één van de tassen zag staan op de website, namelijk de Mercer Medium Tri-Color Pebbled Leather Belted Satchel. Wow, wat een beauty! En omdat ik een tijdje geleden jarig was en ook mijn droom was uitgekomen, heb ik mezelf deze tas cadeau gegeven. In dit artikel laat ik deze mooie nieuwe Michael Kors tas zien.

Ik vind de tas echt een beauty! De tas heeft in totaal drie verschillende kleuren, namelijk licht roze, donker roze en wit. En natuurlijk ook gouden details, zoals de rits, de naam “Michael Kors”, de details op de schouderband en het slotje. De combinatie van de kleuren vind ik echt prachtig!

Nieuwe Michael Kors tas

De tas is gemaakt van 100% kiezelleer (Pebbled Leather) en de is 33,02cm breed, 24,13 cm hoog en 13.97 cm diep. Ik kan echt genoeg kwijt in deze tas.

Nieuwe Michael Kors tas

De binnenkant is gemaakt van 100% polyester en heeft een grote rits om de tas mee te sluiten. Aan de voorkant en achterkant van de tas zitten nog twee grote vakken waar je spullen in kwijt kunt. De tas heeft aan de binnenkant in totaal zes zakken. Twee grote zakken aan de achterkant van de tas, waarvan één met rits. En daarnaast nog vier kleinere zakken aan de voorkant.

Nieuwe Michael Kors tas

Zoals je hierboven ziet kan je echt veel kwijt in de tas en de tas is nog niet eens vol. Ik heb zelfs mijn Macbook en mijn Bullet Journal in de tas zitten.

Nieuwe Michael Kors tas

Er zit een handige schouderband bij die je ook er gemakkelijk af kunt halen, zodat je alleen nog maar een handtas hebt. Wat ook zeer fijn is, dat er ook een stofzak bij zit. Dus mocht ik hem ooit weg willen zetten, dan kan ik de stoftas gebruiken.

Nieuwe Michael Kors tas

Jaaaa, ik ben echt dolgelukkig met mijn nieuwe Michael Kors tas! Hij ziet er echt zeer mooi uit, straalt luxe uit en is zeer fijn in gebruik. Ik kan de tas zowel privé als zakelijk gebruiken, ik kan er echt genoeg in kwijt. Ik hoop dat ik er ook weer veel jaren plezier van ga hebben!

Deze Mercer Medium Tri-Color Pebbled Leather Belted Satchel kost 375 Euro en kan je kopen via de webshop van Michael Kors. Maar je kunt ook de gehele roze versie krijgen via bol.com.

Wat vind jij van mijn nieuwe Michael Kors tas? Zou jij ook graag een designer tas willen hebben? Zo ja welke vind jij erg mooi?

Dit artikel bevat meerdere affiliatie links. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: