De meest gebruikte apps op mijn telefoon


De meest gebruikte apps op mijn telefoon

Het is alweer even geleden dat ik liet zien welke apps op mijn telefoon ik het meest gebruik. Het leek me wel weer eens een keer leuk om jullie te laten zien welke apps ik gebruik, voor bijvoorbeeld social media, foto’s en filmpjes bewerken, muziek, geld verdienen en meer!

Social Media
Als eerste gebruik ik apps voor Social Media, zoals Twitter, Facebook, Instagram En Pinterest. Maar ik heb ook de app Pagina’s op mijn iPone staan, zodat ik mijn facebook pagina Miss Sentinelli kan bijhouden. Daarnaast heb ik ook Snapchat. Je kan me op snapchat volgen via gebruikersnaam “misssentinelli”. De laatste tijd gebruik ik deze iets minder, maar ik wil dit binnenkort weer eens goed gaan oppakken.

Foto’s bewerken
Op mijn telefoon bewerk ik ook wel eens foto’s, voor bijvoorbeeld Instagram, om teksten op foto’s te plaatsen, om foto’s in een grid te zetten of juist om foto’s te flippen en te verkleinen. Tegenwoordig gebruik ik de apps Layout, Phonto, QuickFlip en BatchResizer2 om de foto’s te bewerken.

Berichten versturen
Op de iPhone zit natuurlijk al een app genaamd Berichten waarmee je berichten naar elkaar kan sturen, maar deze gebruik ik niet veel. Ik heb namelijk (zoals vele mensen) WhatsApp en Messenger (van Facebook) op mijn iPhone. Deze gebruik ik echt ontzettend vaak. Super handig!

Muziek
Elke dag luister ik ook graag muziek. Normaal gebruikte ik altijd de app “Muziek” voor. Maar sinds een tijdje gebruik ik nu ook Spotify om muziek te luisteren. Ik gebruik wel momenteel de gratis versie, dus het kost met wel wat data. Maar ach, ik heb nu 6gb dus zo snel gaat het niet op 🙂 .

Bankieren
Via de app Rabobank regel ik al mijn financiën. Zeer handig en je hoeft niet via de website van de Rabobank dingen te regelen.

Blog statistieken
Met de app iDashboard hou ik mijn statistieken bij. Ik vind het wel grappig om te zien hoeveel bezoekers er zijn geweest op een dag. Het is niet heel uitgebreid, maar wel grappig om eens te kijken naar de statistieken op een bepaald moment.

Spelletjes
Ik heb inmiddels al aardig wat verschillende spelletjes gespeeld, zoals Candy Crush, maar na een tijdje begint zo’n spelletje mij wat te vervelen. Momenteel speel ik zeer graag Pokémon Go :).

Pakketjes bijhouden
Op mijn telefoon heb ik ook de app PostNL, hier kan ik gemakkelijk bijhouden welke pakketjes onderweg zijn en wanneer ik ze kan ontvangen. Voor mijn blog, maar ook privé komen er veel pakketjes binnen. Het is dan erg handig om dit in de gaten te houden, altijd leuk om pakketjes te ontvangen hihi.

Zwangerschap
Om verschillende dingen over mijn zwangerschap bij te houden, gebruik ik graag de app Pregnancy+, een zeer uitgebreide app waarmee je kan zien hoe groot je baby nu ongeveer is, hoe hij/zij er ongeveer uit ziet, tips en tricks, je kan ook bijhouden wat je gewicht is, afspraken en meer. Super handig!

Dit zijn wel de meest gebruikte apps op mijn telefoon. Natuurlijk heb ik veel meer apps op mijn iPhone, maar dit zijn toch wel de apps die ik het meest gebruik. Als jij nog leuke apps weet die ik zeker moet downloaden, laat dan een reactie achter :).

Welke apps gebruik jij het meest op jouw telefoon?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: