Doelen 2022

Elk jaar stel ik een aantal doelen op die ik graag wil bereiken. Ook dit jaar heb ik weer nieuwe doelen opgesteld. In dit artikel vertel ik dan ook welke doelen ik heb opgesteld voor dit jaar.

Vorig jaar had ik ook een aantal doelen opgesteld. Veel doelen zijn behaald, maar een aantal heb ik niet kunnen behalen vanwege het coronavirus. En dat is ook niet erg, deze doelen lopen dan ook gewoon dit jaar door. Want ik wil ze natuurlijk wel gewoon halen. Dit jaar heb ik een aantal persoonlijke en professionele doelen voor mezelf opgesteld. Vandaag wil ik met jullie mijn doelen voor 2022 delen. Er komt ook nog een artikel online waarin ik laat zien hoe ik een plan heb opgesteld voor 2022 en hoe ook jij kunt werken aan jouw dromen en doelen.

Professionele doelen

Nieuwe stickers ontwerpen
Vorig jaar heb ik nieuwe stickervellen ontworpen en deze zijn ook online gekomen. Dit was vorig jaar ook al een doel van mij en dit jaar wil ik nog meer online zetten. Ik heb ook super veel stickers mogen verkopen aan enthousiaste gebruikers. Heel erg bedankt iedereen! Ik ben ook al bezig met het ontwerpen van nieuwe stickers en deze komen dit jaar dan ook online. Als je mij al een tijdje volgt, dan weet je wellicht ook al dat ik bezig ben met stickers die te maken hebben met financiën. Zie een foto hiervan hieronder:

Doelen 2022 - Stickers

Er zijn een aantal spaarpot stickervellen in verschillende kleuren en daarnaast ook cash envelop stickers die je kan gebruiken voor om te sparen voor verschillende portjes. Deze stickers en de cash envelopes zelf komen binnenkort dan ook in mijn webshop.

Ebook over “Financiën op orde krijgen”
Naast mijn ebook “Gestructureerd Leven”, ben ik ook bezig met een ebook over “Financiën op orde krijgen”. Dit wordt een zeer uitgebreid ebook over financiën, sparen, spaardoelen, geld besparen en handige tips en opdrachten. Daarnaast worden er ook filmpjes gemaakt naast mijn ebook. Meer hierover kan je hier al lezen: Ebook: Financiën op orde krijgen. Dit was vorig jaar ook een doel van mij, maar het is een zeer groot project dat goed uitgewerkt moet worden en echt lang duurt voordat het af zal zijn. Ik ben al best ver, maar er moet nog wel veel gebeuren ook.

Stickers omzetten naar Cricut
Voor mijn stickers gebruik ik momenteel de Silhouette Cameo, maar ik heb ook de Cricut gekocht. Deze vind ik persoonlijk veel fijner dan de Silhouette Cameo. Maar alle stickers die ik tot nu toe heb gemaakt met de Silhouette Cameo, moeten omgezet worden naar de Cricut, zodat ik ze ook daar mee kan printen en kan snijden. Hier gaat ook wel veel tijd inzitten.

Persoonlijke doelen

Meer fotograferen
Vorig jaar wilde ook graag meer fotograferen, maar door het Coronavirus en door drukte is het helaas niet gelukt. Ik ben dan ook helemaal niet op pad geweest om te gaan fotograferen. Wel zijn we natuurlijk op vakantie geweest, maar niet voor de fotografie. Mocht het allemaal meezitten, willen we dit jaar toch weer meer op pad gaan om te gaan fotograferen. Als we nog niet naar het buitenland kunnen gaan, dan willen we ons gaan focussen op Nederland. We hebben ook een aantal boeken op het oog over fotografie locaties in Nederland, zodat we hier ook naar toe kunnen gaan. Dit doel is natuurlijk wel pas mogelijk zodra het allemaal weer kan. Als we ook weer naar het buitenland kunnen, willen we ook gaan investeren in een goede hangmat. Zodat we ook kunnen overnachten in de buitenlucht tijdens onze reizen. We willen namelijk ook meer landschapsfotografie doen. Dit jaar gaan we dan ook goed onderzoek doen naar een goede reis hangmat en wat we allemaal nodig hebben hiervoor. Mijn man heeft al contact met iemand die hier ook meer informatie over geeft. Super toch!

Afvallen
Inmiddels ben ik al wel bijna 8 kilo kwijt, maar ik wil meer kwijt haha. Door het Coronavirus heb ik niet veel beweging gehad en sjah vorig jaar hebben we toch veel eten besteld. Maar het gaat wel weer de goede kant op! Ik wil nog in totaal 10 kilo kwijt. Ik ga ervoor!

Tunnels van Leerdam
Dit is een doel dat gewoon doorloopt. Onderzoek naar de Tunnels van Leerdam. We hebben nu eindelijk echt bewijs dat er een onderaardse gang was in de stadsmuur bij het Hofje van mevrouw van Aerden. Deze is gevonden tijdens de restauratiewerkzaamheden aan de muur. We zijn ook in de krant gekomen en ook in magazine VIJF over dit gedeelte. Meer hierover kan je ook lezen op onze website. Dit jaar willen we nog meer onderzoek doen en met mensen gaan praten die in de tunnels zijn geweest. Echter door het Coronavirus loopt dit allemaal een beetje moeizaam. Ik hoop natuurlijk dat het dit jaar wat soepeler en beter verloopt.

Bovenstaande doelen zijn mijn grootste doelen voor dit jaar. Ik heb nog wel meer doelen, maar dit zijn meer kleinere en persoonlijker doelen. Binnenkort zal ik een artikel schrijven hoe ik een plan heb gemaakt voor mijn doelen voor 2022. Daarnaast heb ik dan voor jullie ook een werkboek zodat ook jij jouw doelen kunt behalen.

Wat zijn jouw grootste doelen voor dit jaar?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: