Ski Safari


Ski Safari

Op mijn iPad en iPhone speel ik heel graag spelletjes, zoals onder andere “The Sims Freeplay“. Maar in de winter speel ik ook graag winterspelletjes. En over aan aantal weekjes is het alweer zover, dan is het officieel winter. Het begint nu al aardig koud te worden en daarom begin ik al een wintergevoel te krijgen haha.

Vandaag laat ik jullie een leuk winterspelletje zien, namelijk Ski Safari, deze speelde ik vorig jaar ook al. Maar ik had hier nog helemaal niet over geschreven :). Kijk snel mee!

Ski Safari is echt een zeer leuk en verslavend spelletje. In het spel ben je een persoon in de bergen en elke keer als het spel begint, dan slaapt die persoon in een huisje en dan komt er een lawine aan en jij moet dan de lawine voor blijven.


Ski Safari - doelen

Tijdens het spel Ski Safari krijg je doelen die je dan moet behalen. Bijvoorbeeld maak een dubbele flip op een Yeti of spring met een wolf door de wolken heen. Sommige doelen zijn makkelijk, maar andere weer erg lastig haha. Zodra je een doel hebt behaald, krijg je bij het volgende spel een nieuwe erbij.


Ski Safari - springen

Onderweg kan je ook allerlei muntjes verzamelen, waar je dan weer leuke items voor kan kopen in de shop. Daarnaast zijn er verschillende dieren waar je op kan zitten en die je dan meenemen, zoals een wolf, een pinguïn, een arend en zelfs een Yeti, maar je kan ook rijden op een slee. Echt super grappig :).


Ski Safari - lawine

Het is dus de bedoeling dat je voor de lawine blijft. Maar soms val je gewoon keihard of ga je juist te langzaam, dan komt de lawine over je heen en ben je af. Dan kan je weer aan het begin beginnen en je doelen behalen.

Hieronder kan je een leuk filmpje over het spel bekijken:

Ski Safari is echt een super leuk spel en je kan hem downloaden voor Apple en Android apparaten en kost €0,89.

Ken jij de app Ski Safari al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: