App: The Sims Freeplay

Ben je verslaafd aan the Sims en heb je bijvoorbeeld een iPhone, Android telefoon of een tablet, dan moet je zeker The Sims Freeplay gaan downloaden. Deze is geheel gratis en je kan echt super veel dingen doen in het spel, net als in de gewone Sims voor op de pc. Ik ben er zelf echt helemaal verslaafd aan :).

Net als bij de The Sims op de pc kan je jouw eigen huis bouwen, huis inrichten en een gezin starten etc.


The Sims Freeplay

Je moet je Sims allerlei taken geven om te overleven, en je kan ook doelen behalen waar je dan weer punten voor krijgt.


The Sims Freeplay

De tijd die in het spel wordt gebruikt is real time. Als je bijvoorbeeld gaat douchen voor 15 min, dan duurt het ook echt 15min.
Er zijn vele leuke elementen in het spel waarmee je je Sims bezig kan houden. Je Sims kunnen werken of naar school gaan of juist naar het park of naar een sportschool of club.


The Sims Freeplay

The Sims Freeplay

Naast je Sims kan je ook huisdieren verzorgen :). Jouw huisdieren zorgen ook nog eens voor extra geld die ze bijvoorbeeld opgraven.


The Sims Freeplay

Het is echt een uitgebreid spel dat ook nog eens in verbinding staat met jouw Facebook (niet verplicht!) waarmee je buren kan krijgen in het spel en het staat ook in verbinding met de Game Center. En het is nog helemaal gratis ook!

Zeker een aanrader! 🙂

Beschikbaar in de Apple Store en de Android Market.
Meer informatie: https://www.ea.com/nl/the-sims-freeplay

Liefs,

Miss Sentinelli

PS.
Je zal misschien gemerkt hebben dat je niet meer kan reageren op deze pagina. Ik heb de reacties op deze pagina gesloten, aangezien de pagina te groot wordt.
Ik heb een nieuw bericht vandaag geopend: https://www.sentinelli.nlsims-freeplay-vragen-antwoorden-tips-tricks/ hier kan je al je vragen & antwoorden vanaf nu kwijt.
Heel veel plezier iedereen!

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: