Mijn leven in foto’s #109 – Dierenpark Amersfoort, Wandelen en Stickers testen

Mijn leven in foto’s #109 - Dierenpark Amersfoort, Wandelen en Stickers testen

Wat een heerlijk weertje komt eraan! Ik kan daar echt van genieten. De afgelopen weken was het ook heerlijk weer en hebben we ook weer leuke dingen meegemaakt. We zijn onder andere naar Dierenpark Amersfoort geweest, we hebben veel gewandeld en ik heb mijn eigengemaakte Stickers getest. In dit artikel laat ik zien wat ik allemaal heb meegemaakt de afgelopen weken. Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto’s #109 - Knuffelen met Linkie

Thomas en Linkie kunnen echt goed samen spelen en knuffelen ook veel met elkaar. Link vindt het geweldig als Thomas bovenop hem gaat liggen haha, Link gaat er ook altijd echt voor liggen als Thomas bij hem komt.

Mijn leven in foto’s #109 - Stampin Up catalogus

De nieuwe catalogus van Stampin’ Up is binnen! Ik ga ook weer een nieuwe wishlist maken in mijn nieuwe Bullet Journal.

Mijn leven in foto’s #109 - Stickers printen

Zoals jullie wellicht weten ben ik volop bezig met het ontwerpen van Stickers. Hierboven was ik het uitsnijden van de stickers aan het testen en ik test momenteel mijn planner stickers ook in mijn eigen Bullet Journal. Ik hoop dat ik mijn stickers snel helemaal kan laten zien op mijn blog. Ik ben er in ieder geval enorm blij mee!

Mijn leven in foto’s #109 - Journallen en knutselen

Thomas en ik vinden het super leuk om samen lekker te gaan knutselen. Hij kan heerlijk bezig zijn met knutselen en kleien en ik vind het dan ook erg leuk om in mijn Journal bezig te zijn. Thomas helpt me dan ook hier vaak mee, zoals stickers en de foto’s plakken, echt cute!

Mijn leven in foto’s #109 - Wandelen

Heerlijk aan het wandelen. In dit gedeelte zijn ze momenteel ook bezig met een kinderboerderij, deze wordt zelfs maandag officieel geopend! Super leuk en Thomas wandelt hier ook erg graag, dus ik denk dat we hier zeker nog vaak gaan wandelen!

Mijn leven in foto’s #109 - Dierentuin

Mijn leven in foto’s #109 - Dierentuin

We zijn ook nog naar Dierenpark Amersfoort geweest. We kijken altijd of we nog Air Miles hebben en hiermee krijgen we dan een fijne korting en ook vaak een kaartje gratis. Dus dat scheelt altijd in de kosten als je een dagje uit wilt. Thomas vond het helemaal geweldig, hij is echt dol op dinosaurussen, dus het Dinopark was natuurlijk gelijk een hit!

Mijn leven in foto’s #109 - Eetschema

Mijn leven in foto’s #109 - Eetschema

Momenteel ben ik ook bezig met een eetschema, ik ben al bijna 2,5kg kwijt, yesss! Op vier dagen van de week eet ik best weinig, dan twee dagen iets meer en op de vrijdag hebben we een refeed dag. Op de vrijdag mogen we heerlijke pannenkoekjes van banaan, havermout en ei-eitwit eten. En ook nog in de avond normale pannenkoeken met stroop, yummm! Hier kijk ik altijd wel naar uit haha.

Mijn leven in foto’s #109 - Boodschappen doen

Tijdens het boodschappen halen vindt Thomas het tegenwoordig helemaal geweldig om zelf achter een klein wagentje te lopen haha. Helemaal trots is hij dan, so cute!

Mijn leven in foto’s #109 - Wandelen

Mijn leven in foto’s #109 - Wandelen

In leerdam heb je echte hele mooie plekken om langs te wandelen, zoals hierboven bij een vijver. Ik kan echt genieten van zulke fijne wandelingen!

Mijn leven in foto’s #109 - Nieuwe Michael kors tas

En daar is hij dan, mijn nieuwe Michael Kors tas. Deze week hebben we de foto’s hiervoor gemaakt en het artikel hierover is deze week ook online gekomen: Nieuwe Michael Kors tas: Mercer Medium Tri-Color Pebbled Leather Belted Satchel. Ik ben echt enorm blij met mijn nieuwe tas!

Vandaag gaan we mijn schoonouders helpen met verhuizen, alle spullen moeten overgeplaatst worden. Ik ben echt enorm benieuwd hoe hun nieuwe huisje er helemaal uit komt te zien als alles klaar is. Het zag er nu al echt super mooi uit! Ze gaan nu gelijkvloers wonen en een straat dichterbij. Echt een super mooi huisje! Verder gaan we genieten van het mooie weer!

Wat heb jij de afgelopen weken meegemaakt? Wat heb jij in de planning staan dit weekend?
Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: