30 dagen, 30 vuilniszakken challenge 2019 + GRATIS werkboek

30 dagen, 30 vuilniszakken challenge

Het is weer eens tijd om veel spullen in ons huis weg te gaan doen. Spullen die we niet meer nodig hebben, niet meer gebruiken of spullen die niets meer waard zijn. In 2017 heb ik een challenge opgezet, namelijk de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge en elk jaar voer ik deze challenge uit. In 30 dagen tijd ga ik van ontzettend veel spullen ontdoen. Ik geef ze weg, gooi ze weg of ik verkoop ze via Marktplaats. We hebben in huis veel spullen en hier kan ook veel van weg. Vandaag begin ik met deze challenge en ik zal doorgaan tot en met 20 juli. In dit artikel vertel ik meer over deze challenge. Wil je ook meedoen met de challenge? Ik heb voor jullie een gratis werkboek zodat je gelijk mee kunt doen met de challenge!

In deze 30 dagen zal ik alle kamers van ons huis doorlopen en kritisch gaan kijken naar de spullen die we hebben. Heb ik bijvoorbeeld bepaalde dingen 6 maanden niet meer gebruikt en ook niet van plan ben om het te gaan gebruiken, dan doe ik het weg. Zoals bijvoorbeeld boeken die ik niet meer lees of gebruik, deze geef ik weg of ga ik verkopen via Marktplaats. Maar ook bijvoorbeeld oude kleding of oude speelgoed van Thomas. Ik probeer zoveel mogelijk spullen weg te geven, te doneren of te verkopen, zodat zo weinig mogelijk spullen weggegooid hoeven te worden. Het is natuurlijk ook fijn om anderen blij te maken met de spullen die je zelf niet meer gebruikt.

En het bedrag dat ik ontvang als ik spullen ga verkopen, zal ik weer op onze spaarrekening zetten voor verschillende spaardoelen.

Elke week zal ik ook een update gaan plaatsen van de challenge. Ik laat dan zien hoeveel vuilniszakken ik weg heb kunnen doen, wat erin zat en wat ik ermee heb gedaan. Ik ben enorm benieuwd of jullie ook mee willen doen met deze leuke challenge.

Wil jij ook meedoen met deze challenge?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: