Wit en Blauw: de kleuren van dit najaar

Jeans en top via Zalando

Dit artikel is geschreven door Michiel van Vouchercloud

Heb jij al een kijkje genomen in de winkelstraten? Het was al aangekondigd, want de mode wordt al een jaar van tevoren bepaald door een select gezelschap in Londen, Parijs, Milaan en New York, maar nu is het toch echt duidelijk geworden en komen we er niet meer omheen: deze herfst krijgt kleur! Om precies te zijn, wit (alle kleuren ineen) en blauwtinten.

Waterkleuren
Het lijkt er sterk op dat deze modeontwerpers een keer in de winter in Amsterdam zijn geweest. Op zo’n dag dat het enorm regende. EN toen ze al die grauwe types op de fiets voorbij zagen klossen waren ze eensgezind: dit nooit weer. We gaan in gevecht met de grauwe maanden en geven er kleur aan. Gelukkig kwamen ze met wit en waterkleuren (van heel lichtblauw tot donkerblauw maar ook mengsels zoals zeegroen en licht paarsige kleuren). Dat zijn tenminste kleuren die bij vrijwel iedereen passen. Stel je voor dat ze gezamenlijk overeengekomen waren dat knaloranje en appeltjesgroen dit seizoen de dienst zouden uitmaken. Ik ken genoeg mensen die dan tot en met mei hun huis niet zouden hebben verlaten.

Variatie
Natuurlijk is er enige variatie. Voor liefhebbers van donkerder tinten is er de Edgy Romance stijl, die gepaard gaat met anthraciet, donkergroen, aubergine en donkerblauw. Lange jurken, soepel vallen de jassen, een koket hoedje. Die stijl. Best leuk toch voor een keertje? Gelukkig kan je bij Vouchercloud kortingen vinden voor heel veel kleding. Anders hou je geen geld meer over om uit te gaan en je kleren aan anderen te laten zien.

Schoenen
Nog nooit was een seizoen zo divers wat schoenenstijlen betreft als nu en gelukkig is er tussen al dat aanbod ook nog flink wat korting te krijgen. Streetstyle sneakers, extreme fashionable sneakers, bikerboots, wedge boots en heel veel schoenen die verschillende materialen en kleuren combineren.

Voor welke kleuren ga jij dit najaar?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: