O.P.I Germany Collection – minisetje nagellakjes


O.P.I - Germany Collection

Een tijdje geleden kreeg ik mijn allereerste O.P.I nagellakjes. Een prachtig setje van 4 mini’s genaamd “Germany Collection”. Dit was een Limited Editition van vorig jaar, dus is niet meer zo snel ergens te verkrijgen.
Ik kreeg dit setje van mijn schoonouders, dank jullie wel! Vandaag laat ik swatches zien van de O.P.I Germany Collection. Kijk dus snel verder!

De flesjes vind ik echt zo cute eruit zien. Elk flesje bevat 3.75ml en heeft een eigen naam. De vier namen zijn: “Don’t Pretzel My Buttons”, “Nein! Nein! Nein! OK Fine!”, “Unfor-greta-bly Blue” en “Suzi & the 7 Düsseldorfs”. Ik vind de namen ook echt geweldig. De kwastjes zijn normaal van formaat, niet te dun, niet te breed en ze lakken ook erg fijn. Hieronder laat ik van elke kleur een swatch zien.

Don’t Pretzel My Buttons


O.P.I - Don't Pretzel My Buttons

Een prachtige nude kleur, honey-beige. Ik vind deze kleur echt super mooi. Hij dekt op zich na 2 laagjes wel, maar ik vind 3 laagjes net iets mooier. Je ziet dat hij iets streperig is, maar dit komt ook door mijn nagels :).

Nein! Nein! Nein! OK Fine!


O.P.I - Nein! Nein! Nein! OK Fine!

Dit is een zeer donkere kleur. Een zwarte olijven kleur, zeer apart maar toch ook weer erg mooi! Deze dekt iets minder goed en je hebt zeker wel drie laagjes nodig.

Unfor-greta-bly Blue


O.P.I - Unfor-greta-bly Blue

Wow, deze vind ik echt super mooi! Een prachtige blauwe kleur met een mooie glans. Deze dekt al na 2 laagjes, maar bij 3 laagjes is hij nog net iets mooier :).

Suzi & the 7 Düsseldorfs


O.P.I - Suzi & the 7 Düsseldorfs

Dit is mijn favoriet van alle vier. Echt een prachtige kleur paars met ook weer een geweldige glans. Super! Deze dekt ook na 2 laagjes, maar ook hier geldt weer dat 3 laagjes net iets mooier is :).

Ik ben zeer blij met dit setje, prachtige kleuren en mooie glans en de dekking vind ik best goed!
De collectie was dus een Limited Edition van vorig jaar, maar misschien dat je hem nog ergens online kan kopen, bijvoorbeeld op Ebay of Marktplaats.

Heb jij ook O.P.I nagellakjes?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: