Happy lijstje februari met o.a. Fotograferen, Nieuwe H&M kleding en #EPIC


H&M kleding en schoenen

Februari is alweer bijna voorbij, dat betekent dat het weer tijd is voor een happy lijstje. Vandaag laat ik jullie zien waar ik allemaal blij word. Een leuk artikeltje met fijne positieve en happy momentjes, zoals fotograferen, nieuwe H&M kleding en #EPIC 🙂 .

Mijn man ♥ Familie en vrienden ♥ Onze kat Link ♥ Bezig zijn met mijn blog * Bloggen * Blogs lezen * De Sims Freeplay * De Sims 4 * Yoga * Meedoen met het super leuke project EPIC (Echte post is cool), ik heb mijn pakketje al binnen yeahhh ik ben echt benieuwd wat erin zit * Nieuwe lampenkap van riet * Op pad geweest om heerlijk te gaan fotograferen, zoals naar Apeldoorn, Station Arnhem en Station Luik-Guillemins * Samenwerking met de Maag, Lever en Darm Stichting, hier komt snel een artikel van online * Sneeuw, yeahh!! * Nieuwe seizoenen van series zijn weer begonnen, zoals van The Walking Dead, Celblok H, Vikings en Better Call Saul * Nieuwe gordijnen voor bij onze voordeur, luxaflex voor bij onze voorraam en rolgordijnen voor achter * Nieuwe H&M kleding, zoals nieuwe schoenen, broek en truien * Nieuwe Media box waarmee we vele films en series kunnen kijken * Steeds meer volgers op mijn blog * Mooie en fijne samenwerkingen met bedrijven * De winactie die momenteel loopt * Jullie lieve reacties en mailtjes!

Vandaag en morgen komen ook weer hele fijne happy momentjes, vandaag is namelijk mijn vader jarig en morgen ga ik als het goed is met mijn vriendinnetje naar de 9 maanden beurs (en nee, ik ben niet zwanger ;)).

Waar kan jij heel blij van worden?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: