Station Arnhem – Nieuw station met prachtige vormen!


Station Arnhem

Twee weken geleden zijn we op pad geweest om stations te gaan fotograferen. Vorige week konden jullie foto’s van Station Luik-Guillemins zien en vandaag laat ik jullie foto’s zien van het nieuwe Station Arnhem.


Station Arnhem

In december van vorig jaar is het nieuwe station van Arnhem Centraal helemaal geopend. Het is een zeer mooi station geworden met allerlei mooie vormen en lijnen.


Station Arnhem

Als je beneden bij de fietsenstalling bent en je kijkt omhoog, dan zie je bovenstaand abstracte beeld. Echt super gaaf om te zien, lijkt wel een beetje futuristisch. Hier hou ik wel van 🙂 .


Station Arnhem

En dit gedeelte van het nieuwe station vind ik ook geweldig om te zien. Allerlei vormen, lijnen en een heleboel lampjes maken het helemaal af!

Ik vind het nieuwe station echt super mooi geworden. En dat vonden wel meer mensen, want toen wij er waren, waren er ook nog ongeveer 15 andere fotografen. Je moest dus echt goed rekening met elkaar houden en dat maakte het soms wel lastig om goede foto’s te maken. Qua aantal reizigers viel het gelukkig wel allemaal mee 🙂 . Hou je van fotograferen? Dan is station Arnhem zeker een bezoekje waard!

Ben jij wel eens naar het nieuwe station van Arnhem geweest? En wat vind jij van het nieuwe station?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: