Serie: Sons of Anarchy

Sons of Anarchy

Sinds een aantal weken zijn weer een nieuwe seizoenen begonnen van een aantal series, zoals bijvoorbeeld Celblok H, The Walking Dead en Vikings! Maar ondertussen zijn we ook weer begonnen met een nieuwe serie. Nou ja nieuw…deze serie heeft in totaal 7 seizoenen en we zijn ook al eens begonnen aan deze serie, maar toch na een tijdje er ook weer mee gestopt, volgens mij na seizoen 1 of 2. Nu hebben we besloten om deze serie toch weer opnieuw te gaan kijken en het helemaal af te gaan kijken. Ik heb het namelijk over Sons of Anarchy. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

De serie gaat over de motorclub Sons of Anarchy en speelt zich af in een fictief stadje genaamd Charming in Californië. De hoofdpersoon van deze serie is Jackson “Jax” Teller en hij is de jonge vicepresident van de moterclub. Het verhaal begint midden in situaties die zich afspelen met geweld en bedrog. Ze zijn namelijk wapenhandelaars en er gebeuren allerlei dingen waardoor Jax zich steeds meer afvraagt welke richting de juiste is voor de moterclub en hemzelf.

Ik moest in het begin toen we het de eerste keer keken toch echt even wennen. Ik wist niet precies wat er ik van moest denken. Nu we weer opnieuw zijn begonnen en weer een aantal jaartjes verder zijn, begin ik de serie steeds meer te waarderen. Er spelen zeer goede acteurs in, denk bijvoorbeeld aan Charlie Hunman, Katey Sagal (we kennen haar natuurlijk als de enige echte Peggy 😉 ), Tommy Flanagan en Ron Perlman. Het verhaal zit goed in elkaar en er zit bedrog in, geweld, complotten. De dingen waar ik echt van hou in een serie! Ik ben toch blij dat we deze serie weer zijn gaan kijken.

Hieronder heb ik de trailer neergezet.

https://www.youtube.com/watch?v=_03DBXL3Srw

Sons of Anarchy is te bekijken via bijvoorbeeld Netflix.

Ken jij de serie Sons of Anarchy al? En wat vind jij van deze serie?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: