Serie Vikings


Vikings
Bron foto: Deadline.com

Ok, Vikings is een van de vetste series die ik ooit gezien heb. Wow! Het verhaal van Vikings begint aan het begin van het tijdperk van de vikingen. Dit is rond de 9e eeuw, in Scandinavië (duh 😉 ). Vandaag vertel ik jullie meer over de serie Vikings!

In Kattegat worden mannen elk jaar op rooftocht naar het Oosten gestuurd door de graaf. Maar Ragnar (een boer) wil niet naar het Oosten, aangezien hij verhalen heeft gehoord over het Westen, dat daar grote schatten te vinden zouden zijn. Hij wil dus naar het Westen en van een reiziger heeft hij een zonnewijzer – en steen gekregen om op koers te blijven in open zee. Ragnar vertelt hierover aan de graaf, maar de graaf verbiedt hem om naar het Westen te gaan. Ragnar’s vriend Floki bouwt een langboot voor hem en ze besluiten met een groep toch naar het Westen te gaan.

Zoals we de verhalen kennen, lukt het hun natuurlijk om aan het land te komen in het Westen. Maar er gebeurt zoveel in de eerste twee seizoenen. Van brute gevechten, verraad, liefde en veel meer! Het is echt een geweldige serie!

En halllo!! Natuurlijk voor de vrouwen is het ook geweldig om naar te kijken, zie die ogen! haha


ragnar - Vikings

We moeten nog een aflevering kijken en dat gaan we vandaag doen! Dan hebben we alweer twee seizoenen opzitten en moeten we wachten tot volgend jaar, dan komt seizoen 3 uit.

Hieronder heb ik natuurlijk nog een trailer geplaatst van seizoen 1:

Het is echt een aanrader om te kijken 😀 ! De serie komt ook elke maandag op televisie op Fox om 22.00 uur.

Ken jij de serie Vikings al? En wat vind jij ervan?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: