SimCity BuildIT – Bouw jouw eigen mooie en unieke stad!


SimCity BuildIt

Sinds een aantal weken is er een nieuw spel uit voor de smartphone en tablet. Namelijk SimCity BuildIt! SimCity ken je vast wel en nu kan je het dus ook grats spelen voor op jouw smartphone en tablet. Vandaag vertel ik hier meer over.


SimCity BuildIT!

Bij SimCity BuildIt is het de bedoeling dat je een eigen mooie en unieke stad bouwt. Het spel heeft mooie 3D graphics. Je moet de inwoners zo gelukkig mogelijk maken en houden, zodat jouw stad steeds verder kan groeien. Het bouwen van huizen, fabrieken, winkels, maar ook het aanleggen van water, elektriciteit, riolen en meer, je kan ontzettend veel doen in het spel.


SimCity BuildIT

Wat ik ook leuk vind aan het spel, is dat je ook stadsproblemen krijgt die je moet oplossen, zoals brand, of verkeersonstoppingen. En je moet ook gereedschap maken, zoals hamers, spijkers en meer. De tijd dat hiervoor nodig is, is realtime. Dus als er staat dat het 3 minuten duurt, dan duurt het ook echt 3 minuten. Dit is dus hetzefde als bij The Sims Freeplay.


SimCity BuildIT

Ook zijn er bepaalde achievements die je kan behalen. Zo heb je dus bepaalde doelen in het spel en dat maak het alleen nog maar leuker!

Ik vind het echt een mooi en verslavend spel. Je kan hem gratis downloaden in jouw App Store!

Ken jij SimCity BuildIt al?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: