Smartphone Desktop Standaard


Smartphone Desktop Standaard

Zoals jullie misschien wel weten heb ik een iPhone waar ik echt dol op ben. Als ik aan het telefoneren ben, vind ik het prechtig om de telefoon niet aan mijn oren te houden maar om bijvoorbeeld een oordopjes te gebruiken, als ik bijvoorbeeld achter onze iMac zit en mijn iPhone ook aan de lader heb hangen. Coolgift.com heeft ook een leuke en handige smartphone desktop standaard waar je jouw telefoon op kan leggen en dan heb je een echte oude telefoon standaard met hoorn :).

Hoe het werkt? Lees snel verder!


Smartphone Desktop Standaard

De telefoostandaard is een houder waar je jouw telefoon op kan leggen.
Er zit een zwart laagje op de houder en hierdoor blijft je telefoon echt goed en stevig liggen. Je kan hem zelfs op de kop houden en dan valt je telefoon nog niet :). Je kan wel de telefoon makkelijk er weer afhalen.

Smartphone Desktop Standaard

Aan de hoorn zit een kabeltje die je dan in de koptelefoon plugin stopt. Je kan dan gewoon de hoorn gebruiken om te bellen :). Het geluid is echt heel goed! Het lijkt echt net alsof je een oude telefoon gebruikt.

Smartphone Desktop Standaard

Heel handig voor als je bijvoorbeeld aan het werk bent. Je telefoon blijft dan gewoon liggen, je hebt dan alleen de hoorn aan je telefoon. Wat ik wel mooier had gevonden, is dat als je de hoorn oppakt of neerlegt, een telefoongesprek begint of eindigt. Dat is jammer genoeg nu niet zo.

Doordat je telefoon blijft liggen en dus de hoorn gebruikt, kan je tijdens je telefoongesprekken ook nog eens je telefoon gewoon blijven gebruiken, dus andere functies benutten, bijvoorbeeld contacten opslaan, notities maken etc.


Smartphone Desktop Standaard

Verder vind ik het echt een handige houder. Er zit zelfs een gaatje aan de onderkant van de houder zodat je je smartphone ook gemakkelijk kan opladen en dat je telefoon gewoon kan blijven liggen. Echt handig!

De Smartphone Desktop Standaard is helaas niet meer bij Coolgift.com verkrijgbaar.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: