Mijn leven in foto’s #46 – Babykamer meubels, nieuwe nagellakjes en Kruidvat Kerst knutselspullen


Mijn leven in foto's #46 - Babykamer meubels, nieuwe nagellakjes en Kruidvat Kerst knutselspullen

Elke twee weken laat ik aan jullie zien wat ik allemaal heb gedaan en mee heb gemaakt. We kregen de babykamer meubels binnen, ik laat mijn nieuwe nagellakjes zien, ik heb veel Kruidvat Kerst knutselspullen gekocht en laat ik weer foto’s van Link zien 🙂 . Neem dus een weer een kijkje in mijn leven 🙂 .


Mijn leven in foto's #46 - babykamer vloer

Twee weken geleden is helemaal de vloer gedaan in de babykamer, we hebben gekozen voor prachtig wit laminaat. Daarnaast zijn ook de muren gedaan. Ik plaatste ook nog een zwangerschapsupdate waarbij je nog meer foto’s van de babykamer kunt zien 🙂 .


Mijn leven in foto's #46 - etos lakjes

Ik ontving nog deze prachtige nieuwe Etos nagellakjes. Vooral de groene kleur vind ik echt pretty!


Mijn leven in foto's #46 - Fit me foundation

Ik was enorm benieuwd naar deze nieuwe Fit Me! Foundation, eindelijk hadden ze hem bij de Etos in de lichtste kleur. Hier komt sowieso nog een review van.


Mijn leven in foto's #46 - Wraps

Yummmm, heerlijke wraps!


Mijn leven in foto's #46 - Uiltje

Ik ben echt dol op uiltjes en van mijn schoonmoeder kreeg ik deze super cute uiltje 🙂 ! Echt lief!!


Mijn leven in foto's #46 - Kruidvat Kerst knutselspullen

Via Twitter en Instagram kwam ik verschillende berichten tegen over de nieuwe Kerst knutselspullen van Kruidvat. Ik was gelijk verkocht en moest ze ook echt hebben. Uhm, sjah, behoorlijk veel gekocht dus hahah. Maar echt een aanrader, de spullen zijn echt zeer mooi!


Mijn leven in foto's #46 - Brander

Omdat het weer wat kouder wordt en het ook weer sneller donker wordt, vond ik het wel weer eens tijd om de branders aan te doen in huis 🙂 . Geeft toch altijd zo’n fijne sfeer en die geuren…heerlijk!


Mijn leven in foto's #46 - Meubels

Yeahhh! De babykamer meubels kwamen deze week binnen 🙂 ! Super!


Mijn leven in foto's #46 - Yves Saint Laurent 76 Fur Green

Ow wat een prachtig Yves Saint Laurent 76 Fur Green nagellakje is dit toch! Ik ben er echt verliefd op en de kwaliteit is echt geweldig!


Mijn leven in foto's #46 - Babykamer meubels

Mijn leven in foto's #46 - Babykamer meubels

Yeahhh de babykamer meubels zijn ook al in elkaar gezet. Met het resultaat ben ik echt zeer blij mee! Door het gelige licht (door lamp, want foto’s zijn ‘s avonds genomen) lijken ze wat gelig, maar het zijn echte witte meubels. Het was wel echt een behoorlijk karwei om ze in elkaar te zetten. Maar ik laat binnenkort tijdens een zwangerschapsupdate meer foto’s zien en nog een review van deze meubels 🙂 . We hebben inmiddels ook al wat spullen in de kast en commode gedaan en de babykamer wat meer ingericht.


Mijn leven in foto's #46 - Link

Mijn man was afgelopen week ook nog jarig 🙂 en we hebben het klein gevierd. Ik had voor mijn man twee nieuwe spellen besteld. Één daarvan was gisteren op de releasedatum bij ons binnengekomen, namelijk Maffia III. En natuurlijk ook gelijk gespeeld haha. Echt een heel mooi spel! 21 oktober komt het tweede spel binnen dat ik had besteld, namelijk Battlefield 1, daar ben ik zelf ook zeer benieuwd naar 🙂 .

En we sluiten vandaag ook weer af met een aantal foto’s van lieve Link 🙂 .


Mijn leven in foto's #46 - Link

Mijn leven in foto's #46 - Link

Mijn leven in foto's #46 - Link

Vandaag gaan de babykamer nog wat verder afmaken, nieuwe babyspullen kopen en de babykamer verder inrichten. Oww het is echt een heerlijk gevoel om alles nu zo’n beetje af te maken en in te richten. Het komt steeds dichterbij, echt zo leuk!

Fijn weekend iedereen!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: