In beeld met Instagram


In beeld met Instagram

Een tijdje geleden schreef ik over het boekje In beeld met Pinterest. Hier was ik zeer enthousiast over, dat ik ook graag het boekje In beeld met Instagram wilde hebben. Social media interesseert mij enorm de laatste tijd en ik wil hier meer mee doen en ook goed kunnen inzetten voor mijn blog. Vandaag vertel ik jullie iets meer over het boekje In beeld met Instagram.


In beeld met Instagram

In beeld met Instagram

Instagram vind ik echt super handig en leuk. Er komen zoveel mooie en leuke foto’s voorbij. Ik volg graag mensen die foto’s plaatsen van onderwerpen die mijzelf ook interesseren. Ik haal hier dan ook veel inspiratie vandaan, maar ook handige tips en daarnaast vind ik het ook gewoon leuk om te zien waar anderen mee bezig zijn. Natuurlijk deel ik graag zelf ook mijn foto’s met anderen. Maar ik wil meer uit Instagram kunnen halen, het ook goed kunnen inzetten voor mijn blog en daarom heb ik dit boekje gekocht.

Hierboven heb ik de inhoudsopgave van dit boekje weergeven. Je kan dus allerlei onderwerpen verwachten zoals informatie over Instagram zelf. Over het inzetten van een strategie, het plaatsen van foto’s en deze bewerken. Het inzetten van teksten en hashtags. Instagram inzetten voor je bedrijf. Het volgen van anderen en volgers krijgen. En als laatste het analyseren van jouw Instagram account. Zeer handige onderwerpen dus!


In beeld met Instagram

In beeld met Instagram

In dit boekje vind je veel informatie over Instagram zelf, handige en leuke weetjes, maar ook bepaalde cases van bedrijven en van personen. Echt leuk en handig om te lezen.


In beeld met Instagram

In beeld met Instagram

In beeld met Instagram

En wat ik ook echt super fijn vind, is dat er veel tips worden gegeven. Momenteel ben ik net als de andere boeken over bloggen, deze tips aan het verzamelen in mijn bullet journal. Ik wil namelijk al deze tips ook gaan uitvoeren voor mijn eigen Instagram account.


In beeld met Instagram

Het analyseren stukje vind ik ook best interessant. Momenteel kan je natuurlijk ook van jouw Instagram account een bedrijfsprofiel maken zodat je ook meer statistieken kunt analyseren. Maar ook in het boekje worden bepaalde dingen uitgelegd die ook zeker handig zijn naast een bedrijfsprofiel.

Het boekje In beeld met Instagram is zeer interessant en ik heb hier veel dingen uit kunnen halen. Ik ga er dus ook echt mee aan de slag. Het leest zeer gemakkelijk en je hebt het inderdaad binnen 60 minuten uit. Top dus!

In beeld met Instagram kost 12,50 Euro en kan je kopen bij bijvoorbeeld Bol.com.

Gebruik jij graag Instagram? En hoe vaak zit jij op Instagram?

In beeld met Instagram
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: