In beeld met Pinterest


In beeld met Pinterest

Al een behoorlijke tijd wil ik me meer gaan verdiepen in Pinterest. Ik kom echt ontzettend vaak op Pinterest om ideeën op te doen voor bijvoorbeeld DIY projecten, Bullet Journals, fijne beautyproducten en meer. Maar ik wil graag Pinterest ook goed inzetten voor mijn blog, alleen wist ik nog niet precies hoe ik dit het beste kon gaan doen. Voor mijn verjaardag kreeg ik van mijn man het boek In Beeld met Pinterest. Een super handig boekje en vandaag vertel ik er hier iets meer over.


In beeld met Pinterest

Het boek In beeld met Pinterest heeft in totaal 127 bladzijden en je hebt hem eigenlijk zo uit. Het dan ook In beeld met Pinterest in 60 minuten. Zoals hierboven ook staat, kan je Pinterest inzetten als een serieuze marketingtool. Zeer handig dus!


In beeld met Pinterest

Het boek is verdeeld in verschillende duidelijke hoofdstukken, in elk hoofdstuk wordt alles zeer goed uitgelegd met verschillende tips en tricks en ook ervaringen en voorbeelden.


In beeld met Pinterest

Je krijgt bijvoorbeeld uitleg hoe je kan je beginnen met Pinterest, vanaf het moment dat je een account moet aanmaken. Ook hoe je de Pin-it knop kan gebruiken op je website of blog, hoe je het beste afbeeldingen kunt pinnen, hoe deze afbeeldingen er uit moeten zien en hoe de beschrijving moet zijn per afbeelding, maar ook per bord wat je maakt. Ook wordt er uitleg gegeven hoe vaak je het beste kan pinnen en welke woorden je het beste kan vermijden op je bord of bij je pin.


In beeld met Pinterest

Daarnaast wordt er in het boek ook vergelijkingen gemaakt met andere social media, zoals Instagram en Twitter. Zo kan je ook zien dat Pinterest een betere marketingtool is dan bijvoorbeeld Twitter.


In beeld met Pinterest

Er worden ontzettend veel tips gegeven over hoe je Pinterest kan inzetten voor je blog, zodat je meer bezoekers krijgt naar je blog. En hoe je ook kan zien wie allemaal al gepind heeft vanaf jouw blog. Dat was wel zeer interessant om te zien en het blijkt dat dus best veel mensen al vanaf mijn blog hebben gepind. Maar ik wil er zeker meer uit Pinterest gaan halen!

Het boek In beeld met Pinterest heb je binnen één uur wel uit, maar het echte werk gaat natuurlijk veel meer tijd kosten. Veel dingen die in het boek staan, wist ik ook gewoon totaal niet. In had al een account, maar ik ga deze helemaal aanpassen en verbeteren. De komende tijd ga ik dan ook alle tips helemaal uitwerken, zodat ik Pinterest goed kan inzetten voor mijn blog. Ik hou jullie zeker op de hoogte hoe dit mij bevallen is en wat de resultaten zijn over een bepaalde tijd.

Het boek kost 12,50 Euro en kan je kopen bij Bol.com.

Volg jij me al via Pinterest?

Gebruik jij ook Pinterest? En waarvoor gebruik je Pinterest?

In beeld met Pinterest
Dit artikel bevat een affiliatie link. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

2 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: