Sans Soucis Anti Age One Apple A Day crème en serum


Sans Soucis Anti Age One Apple A Day creme en serum

Mijn gezicht heeft dagelijks een zeer goede verzorging nodig. Ik heb vaak oneffenheden en ik heb hier en daar ook wat rimpeltjes in mijn gezicht. Een aantal weken ontving ik twee heerlijke producten, namelijk Sans Soucis Anti Age One Apple A Day Crème en serum. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.


Sans Soucis Anti Age One Apple A Day crème en serum

De verpakking van de producten vind ik erg luxe en mooi eruit zien. De crème heeft ook een beschermlaagje, dat vind ik wel zo hygiënisch.


Sans Soucis Anti Age One Apple A Day crème en serum

Hierboven zie je de ingrediënten van de crème. 82,6% van deze ingrediënten zijn natuurlijk. Zoals bijvoorbeeld avocado-olie, dat rijk is aan vitaminen en verzadigde vetzuren die de beschermfunctie van de huid ondersteunt.

De creme herstelt de de beschadigde en verouderde huidcellen. De celvernieuwings-processen van de huid worden gestimuleerd met deze crème.


Sans Soucis Anti Age One Apple A Day creme en serum

De structuur is echt heerlijk, dik en romig. Het smeert ook goed uit en het trekt snel in mijn huid. De geur is ook zeer prima. Ik gebruik de crème ‘s ochtends en ‘s avonds. Het geeft mijn huid echt een boost, verstevigd mijn huid en maakt het ook heerlijk zacht en glad. Het is wel lastig om te bepalen of bijvoorbeeld rimpeltjes echt minder worden, ik denk dat ik dan nog wel langer moet testen. Maar ik vind het een heerlijke creme wat echt wat doet voor mijn huid.

De Sans Soucis Anti Age One Apple A day creme kost 41 Euro en kan je kopen in de Nederlandse webshop van Sans Soucis.


Sans Soucis Anti Age One Apple A Day crème en serum

Het serum zit in een flacon met een pompje. Dat vind ik wel iets hygiënischer dan een potje. Je kan ook gemakkelijk het serum doseren. Er zit ook een leuk en handig dopje erbij, die je er gemakkelijk af kan halen en er weer op kan klikken.


Sans Soucis Anti Age One Apple A Day creme en serum

Hierboven heb ik weer de ingrediënten weergegeven. Ook hier zitten weer heerlijke natuurlijke ingrediënten in, zoals sojaboon extract.


Sans Soucis Anti Age One Apple A Day crème en serum

De structuur is echt heerlijk. Je hoeft echt niet veel te gebruiken voor je gezicht, een klein beetje is al genoeg. De geur is ook zeer prima. Het smeert goed uit op mijn gezicht en het trekt zeer snel in. Ik merk dat mijn huid soepel en stevig wordt. Maar ook dat het mijn huid zacht maakt. Ik vind het een heerlijke serum dat ik ‘s ochtends en ‘s avonds gebruik.

Het Sans Soucis Anti Age One Apple A Day Serum kost 42,95 Euro en kan je kopen in de Nederlandse webshop van Sans Soucis.

Sans Soucis Anti Age One Apple A Day crème en serum

Heb jij al eens iets van Sans Soucis gebruikt? En wat vind jij van dit merk?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

Delen: