Doelen oktober en terugblik doelen september + GRATIS werkboek

Doelen september en terugblik doelen augustus + GRATIS werkboek

Het is alweer begin oktober en dat betekent dat ik weer nieuwe doelen heb opgesteld voor deze maand. Deze doelen deel ik graag met jullie en daarnaast ga ik ook de doelen van afgelopen maand evalueren. Heb ik de doelen behaald of niet? Daarnaast heb ik voor jullie ook een gratis werkboek zodat jij ook jouw doelen op kunt stellen en uit kunt voeren aan de hand van de SMART methode. Heb jij ook doelen opgesteld voor deze maand?

Terugblik doelen september

Tunnels Leerdam onderzoek
Deze maand ben ik weer bezig geweest met het onderzoek naar de tunnels onder Leerdam. Ik heb ook weer wat mensen gesproken en ook ben ik alle verhalen op een rijtje aan het zetten en kijken welke verhalen overeenkomen. Daarnaast had ik al een kaart gemaakt met de mogelijke routes, deze heb ik ook weer verbeterd. Dit onderzoek blijft gewoon doorlopen, dus het is niet echt een doel meer, maar meer iets wat gewoon lang door zal lopen.

Geheim project ideeën verder uitwerken
Afgelopen maand heb ik mijn ideeën voor mijn geheim project helemaal uitgewerkt. Ik ga in dit kwartaal aan dit project werken, al zal het wel veel tijd kosten, dus dit doel loopt ook weer een aantal maanden door.

Blog Layout
Afgelopen maand heb ik mijn blog helemaal offline gehaald en al verschillende dingen uitgeprobeerd met mijn nieuwe layout. Het kost wat meer tijd om dingen voor elkaar te krijgen. Dit is dus een doel dat in dit kwartaal ook door zal gaan.

Uitgebreide artikelen
Eigenlijk is dit geen doel meer, maar meer een gewoonte geworden. Afgelopen maand zijn er ook weer een aantal uitgebreide artikelen online gekomen:
Hoe ik in augustus 555,74 Euro verdiende (+ 147,35 Euro aan barterdeals) met bloggen en werk als Virtual Assistant
De woning pimpen met simpele trucjes
Mijn nieuwe roze geweven leren shopping bag ‘TL KeyLuck’ van ToscaneTips
Mijn Bullet Journal september setup 2018
Purpuz Planner 2019 PINK Limited Edition

Fotograferen en bewerken
We zijn heerlijk naar de Opaalkust in Frankrijk geweest. De foto’s hiervan ga ik nog bewerken. Ook heb ik foto’s bewerkt van de Visserijdag in Spakenburg.

Doelen oktober

Landingspagina voor Challenge maken en promoten
Afgelopen maandag is de Bereik één groot doel in het laatste kwartaal van 2018 challenge gestart. Super leuk om te zien hoe de deelnemers hier mee bezig zijn. De challenge duurt in totaal 10 dagen en daarna zullen de deelnemers elke twee weken nog een mail krijgen met een herinnering van de challenge. Ik merk dat er veel mensen geïnteresseerd zijn in de challenge, dus ga ik een landingspagina maken voor de challenge en deze ook promoten. De challenge kan namelijk eigenlijk op elk moment uitgevoerd worden.

Fotograferen en bewerken
We zijn naar de Opaalkust in Frankrijk geweest. Deze foto’s ga ik deze maand bewerken. Mijn man heeft een programma genaamd Luminar gekocht en deze wil ik dan ook gebruiken om mijn foto’s te bewerken. Dus het artikel van de Opaalkust komt binnenkort online. Daarnaast gaan we eind deze maand ook nog naar België om te gaan fotograferen. Daar heb ik echt weer heel veel zin in. Natuurlijk laat ik daar ook weer foto’s van zien.

Uitgebreide artikelen en product reviews
Ook deze maand ga ik weer uitgebreide artikelen schrijven over verschillende onderwerpen en ook heb ik een aantal producten thuis liggen waar ik nog een review over wil schrijven. Deze maand ga ik dus ook meer product reviews inplannen.

Heb jij ook doelen voor de komende tijd? En zo ja, wat zijn dan jouw doelen?

Wees productief en werk aan jouw doelen + GRATIS Werkboek

Werk aan jouw doelen met de SMART methode + GRATIS Werkboek

Doelen opstellen aan de hand van de SMART methode

GRATIS Doelen opstellen werkboek

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: