Bereik één groot doel in het laatste kwartaal van 2018 Challenge is gestart! Doe ook mee!

Maandag 1 oktober – Bereik één groot doel in het laatste kwartaal van 2018 Challenge!

Kan jij het geloven? We zitten alweer in het laatste kwartaal van 2018. Wat vliegt de tijd voorbij zeg! Heb jij ook doelen opgesteld voor dit jaar en ook al doelen bereikt? Ik heb voor het laatste kwartaal van dit jaar een challenge opgezet en deze is vandaag van start gegaan. Je gaat één groot doel in het laatste kwartaal van 2018 opstellen en bereiken! Vind je het lastig om doelen op te stellen, of jouw dromen na te jagen? Weet je niet hoe je moet beginnen om een doel te bereiken? Doe dan mee met mijn challenge! In dit artikel vertel ik er meer hierover en kan je jezelf nog steeds inschrijven voor de challenge! Doe jij al mee?

Dit jaar was voor mij een jaar vol met doelen en dromen bereiken. Dit jaar heb ik bijvoorbeeld verschillende webinars gegeven en ook een ebook over “Gestructureerd Leven” geschreven, maar ook meerdere doelen bereikt. Ik heb ontzettend veel toffe reacties mogen ontvangen over mijn webinar en ebook. Het lijkt me dan ook tof om meer content te gaan leveren over structuur in het dagelijks leven, doelen bereiken en plannen.

Ik zie dat veel mensen het nog lastig vinden om doelen op te stellen en te bereiken. Mensen maken grote plannen aan het begin van het jaar, maar vinden het lastig om deze plannen te kunnen realiseren. Nu het alweer half augustus is en we het vierde kwartaal alweer bijna naderen, vond ik het wel een goed idee om een challenge op te zetten.

De challange

De challenge is vandaag van start gegaan en je ontvangt van mij in de eerste 10 dagen elke dag één mail. Daarna ontvang je van mij elke twee weken een mail met een herinnering over de challenge en dat je ook daadwerkelijk met de challenge bezig gaat zijn. In deze mails ontvang je ook extra tips en behandel ik vragen van lezers.

Er is ook een besloten facebook groep gemaakt, waar je kunt jouw opdrachten en ervaringen kunt delen, maar ook jouw vragen kwijt kunt.

Start challenge: Maandag 1 oktober (vandaag dus)
De gaat de volgende dingen leren en uitvoeren:
– Wat is jouw grote doel voor het laatste kwartaal van dit jaar?
We gaan kijken hoe jij jouw grote doel kunt achterhalen.

– Doel SMART opstellen
Je gaat leren hoe je jouw doel SMART kunt opstellen.

– Doel uitwerken en uitsplitsen en projecten en taken
Daarna leer je hoe je jouw grote doel kunt uitsplitsen in projecten en taken.

– Doel bereiken
En leer je hoe je jouw doel kunt bereiken door verschillende tips.

Wil je ook één groot doel bereiken in het laatste kwartaal van dit jaar? Schrijf je dan hieronder in! De challenge is vandaag van start gegaan, maar je kan jezelf op elk moment inschrijven.

Let op: Ben je al ingeschreven voor mijn nieuwsbrief? Vul dan hieronder alsnog jouw e-mail in, druk op “inschrijven” en druk daarna op “Klik hier om je profiel bij te werken”. Je ontvangt dan een e-mail om jouw voorkeuren te veranderen. Klik op de link en selecteer dan “ja” bij: “Inschrijven voor challenge – Doel bereiken”.

Wat zou jij graag willen leren over doelen opstellen en bereiken? Welke doelen heb jij dit jaar al bereikt?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: