Spam jouw blog en jouw blogartikelen

Spam jouw blog en jouw blogartikelen!

Het is weer eens tijd om jouw blog te spammen op mijn blog! Elke maand wil ik bloggers een kans geven om hun eigen blog te promoten op mijn blog. Ik vind het namelijk erg leuk om nieuwe blogs te ontdekken, maar ook dat mijn lezers nieuwe blogs ontdekken. Onderaan dit artikel mogen jullie dus weer je blog spammen op mijn blog! Dus spam je blog!

Laat een reactie achter met de url van jouw blog (of een ander blog die je aanraadt), de titel en een beschrijving erbij. Zet eventueel erbij hoe mensen jou kunnen volgen, bijvoorbeeld via Bloglovin of per e-mail.

Wil je verschillende blogartikelen promoten, dan mag dit ook! Plaats alle links naar jouw blogartikelen in een reactie en zet er ook een beschrijving bij.

Ik bekijk sowieso elke blog en elk blogartikel die hier geplaatst worden :).

Je kunt mij via verschillende social media kanalen volgen:
Bloglovin
Twitter
Facebook
Instagram
Pinterest
LinkedIn
YouTube.


Spammen maar 🙂 !

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

24 reacties op “Spam jouw blog en jouw blogartikelen

 1. Ha astrid, wat leuk dat je andere volgers weer jouw platform aanbiedt. Uit de reacties heb ik ook er al een
  Paar uitgevist die ik leuk vind. Mijn laatste blog gaat over werk en wat je daar soms voor doet of moet. Met een knipoog dan he 😉
  Ik ben te volgen via mijn eigen wp account en op bloglovinn onder haagsgelaiket.com of op lydiavan50ennogwat op instagram en/of facebook.
  https://haagsgelaiket.com/2018/09/18/pakjesdag/

 2. Ik heb een persoonlijke blog waarbij alles voorbij kan komen, lifestyle, huisdiern, food, beauty noem maar op! Deze maand ben ik bezig mijn blog weer helemaal te updaten en regelmatig een artikel online te krijgen, met op maandag een weekend rewind en op woensdag iets met het huishouden! Dus kom zeker gezellig langs en je kan mij volgen ook via bloglovin http://www.patriciakleijn.nl

 3. Wat superleuk dat we ons blog mogen spammen :-)! Mijn blog vind je op Lifejunkie.nl – al is het eigenlijk meer een platform voor ambitieuze millennials waar iedereen haar verhaal mag delen in de onderwerpen Mindset, Carrière en Personal brand. Het leukste artikel van de afgelopen week vind ik persoonlijk een gastblog over hoe je productiever kunt zijn door je energie beter te managen: https://lifejunkie.nl/productiviteit-energiemanagement/ .

  Leuk om op deze manier nieuwe blogs te leren kennen!

 4. Hoe leuk dat we mogen spammen! http://www.niennthings.nl is mijn online plekje over alles wat mijn creativiteit op dat moment prikkelt. Vaak is dit in de trant van lifestyle, beauty of gedachtespinsels. Zo nu en dan een scheutje food en fashion er bij en een flinke dosis persoonlijke input. Elke week nieuwe artikelen online.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge