1 TB Externe Harde schijf van WD – Elements via externehardeschijf.nl


1 TB Externe Harde schijf van WD - Elements via externehardeschijf.nl
Klik op de foto om hem groter te bekijken.

Vanwege mijn blog en mijn fotografie heb ik altijd veel ruimte nodig op harde schijven. Op mijn Macbook Air heb ik niet veel ruimte en daarom gebruik ik zeer graag een externe harde schijf. Het liefst eentje die klein is, veel opslagruimte heeft en ook geen extra voeding nodig heeft, maar dat dit gaat via een USB-kabel. Via externehardeschijf.nl ontving ik een nieuwe externe harde schijf die ik vandaag aan jullie laat zien.

Voor mijn blog heb ik altijd ontzettend veel ruimte nodig, voor bijvoorbeeld backups van mijn blog, de foto’s die ik maak, facturen en andere documenten en meer! Maar ook voor mijn fotografie heb ik veel ruimte nodig. De foto’s die ik namelijk met mijn Nikon D800 maak, zijn ongeveer 40mb. Dus je snapt wel dat het snel gaat met de ruimte haha.

Bij externehardeschijf.nl kan je vele verschillende soorten harde schijven kopen. Zoals bijvoorbeeld: Normale externe harde schijven, externe NAS schijven, Externe SSD schijven, NAS harde schijven, SATA harde schijven, SSD harde schijven, SSHD harde schijven en time capsules. Veel keuze dus! Daarnaast kan je ook kiezen hoeveel ruimte je wilt op een externe harde schijf. Ze verkopen externe harde schijven met wel liefst 8TB! Echt veel dus!


1 TB Externe Harde schijf van WD - Elements via externehardeschijf.nl

De externe harde schijf die ik ontving is WD – Elements en heeft een opslagcapaciteit van 1TB.

Er zitten in totaal 3 items in de verpakking, de externe harde schijf, een boekje met informatie en een USB-kabel. Er zit dus helemaal geen extra voeding bij, maar dit gaat gewoon via de USB-kabel. Daar ben ik zo blij mee! De externe harde schijf is zwart, helemaal prima!


1 TB Externe Harde schijf van WD - Elements via externehardeschijf.nl
Klik op de foto om hem groter te bekijken.

En moet je kijken hoe klein deze externe harde schijf is. Ik heb een aantal thuis liggen die echt groot zijn en gewoon niet handig! Deze is zeer klein, past gewoon in mijn hand! Echt top 🙂 .


1 TB Externe Harde schijf van WD - Elements via externehardeschijf.nl
Klik op de foto om hem groter te bekijken.

Je sluit de externe harde schijf heel gemakkelijk via de USB-kabel aan je laptop of computer. De aansluiting is USB 3.0. De externe harde schijf is geschikt voor: Mac OS, Windows 7, Windows 10, Windows Vista, Windows 8, maar ook voor Xbox One, PS3, Xbox 360 en PS4. Je kan hem dus ook veel apparaten gebruiken.


1 TB Externe Harde schijf van WD - Elements via externehardeschijf.nl
Klik op de foto om hem groter te bekijken.

Op mijn Macbook Air open ik eerst de schijfhulpprogramma, zodat ik de naam van de externe harde schijf kan veranderen in “Miss Sentinelli” en daarna ook even eerst de boel goed kan wissen.


1 TB Externe Harde schijf van WD - Elements via externehardeschijf.nl
Klik op de foto om hem groter te bekijken.

Zodra dit gedaan is, kan ik gelijk beginnen met het plaatsen van bestanden op de externe harde schijf. Dit gaat super snel en eenvoudig!

Ik ben echt zeer tevreden met deze externe harde schijf. Ik ben zeer blij dat hij lekker klein en dun is, geen extra voeding nodig heeft en ook lekker veel opslagruimte heeft.

De WD – Elements is ook verkrijgbaar in 2TB en 3TB.

Wat ik ook helemaal top vind van deze website, is dat als je producten besteld, zij die dezelfde (werk)dag nog naar je toesturen. Meestal heb je dan je bestelling al de volgende werkdag in huis, echt top!

1 TB Externe Harde schijf van WD - Elements via externehardeschijf.nl

Gebruik jij ook graag externe harde schijven? Of plaats je alles op jouw laptop / computer?

Sponsoring. Zie disclaimer voor meer informatie.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: