Verlaten ziekenhuis


Verlaten ziekenhuis

Vier jaar geleden zijn mijn man en ik naar een verlaten ziekenhuis geweest in België. Ik had deze foto’s al bewerkt, maar eigenlijk maar één foto kwam eens voorbij op mijn blog. Vandaag wil ik jullie graag eens alle foto’s laten zien van deze verlaten ziekenhuis. Let wel op, er kunnen schokkende foto’s tussen zitten!


Verlaten ziekenhuis

Dit verlaten ziekenhuis is enorm vergaan. Plafonds die naar beneden waren gevallen, overal lag stof en water en alles was gewoon echt vergaan. Toch waren hier en daar nog wel interessante spullen te vinden om te gaan fotograferen. Zoals hierboven zie je röntgenfoto’s en een telefoon. Echt bizar om de foto’s te zien.


Verlaten ziekenhuis

Bovenstaande foto vind ik best bijzonder. Om het apparaatje heen, zie je hoe enorm vergaan dit ziekenhuis is.


Verlaten ziekenhuis

Verlaten ziekenhuis

Hele oude apparaten en beeldschermen kwamen we hier ook tegen.


Verlaten ziekenhuis

Bovenstaande foto liet ik al eens zien op mijn blog in het artikel 12 gekste dingen die ik tegenkwam op een verlaten plek. Nou dit is er dus zo één. In het verlaten ziekenhuis is namelijk eens een jongen door een dakkoepel gevallen, verschillende verdiepingen naar beneden in het trappenhuis en kwam hier dus terecht. Ja, wat je hierboven ziet, is inderdaad zijn bloed. Ik heb de foto’s ook maar zwart/wit gehouden, anders was het nog luguberder geweest.


Verlaten ziekenhuis

In het verlaten ziekenhuis was ook een mortuarium en een snijtafel te zien. Helaas heb ik van het mortuarium geen goede foto’s kunnen maken destijds. Maar bovenstaande foto vind ik wel goed gelukt! Luguber niet?

Dit waren de foto’s die ik in 2012 heb gemaakt en toen ook heb bewerkt. Volgende week komt er een artikel online over een verlaten koekjesfabriek 🙂 . Misschien dat ik die foto’s nog wel ga herbewerken, maar dat moet ik nog even bekijken hihi.

Zou jij het durven om eens in een verlaten ziekenhuis rond te lopen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: