De 12 gekste dingen die ik tegenkwam op een verlaten plek


De 12 gekste dingen die ik tegenkwam op een verlaten plek

Tijdens het fotograferen van verlaten plekken, kan je soms wel eens de gekste en raarste dingen tegenkomen. Sommige dingen kunnen best freaky zijn en andere weer echt te bizar voor woorden. Vandaag deel ik graag met jullie de 12 gekste dingen die ik tegenkwam op een verlaten plek. Let op, sommige foto’s kunnen erg schokkend en eng zijn.Bovenstaande konden jullie een aanwel weken geleden nog zien op mijn blog. Dit is een halterstang in een verlaten zwembad. Echt, zo grappig, waarom ligt dit hier? HahaIn hetzelfde verlaten zwembad heb je ook verschillende kamertjes met badkuipen en in sommige lagen dan ook duikpakken…echt vaag haha.


Riding a bike on the cabinet

Of wat denk je van deze. Een fiets op een kast midden in een woonkamer….he, waarom zou je dat willen?! Haha


If these shoes fit, you can call me Forrest Gump!

Bovenstaande vind ik ook echt bizar om te zien. Deze stonden op een slaapkamer van een verlaten huisje.Een onthoofde teddybeer….why?! Deze kwamen we tegen in een verlaten weeshuis. Waarom zou iemand dit gedaan hebben?Ok nu komen we bij de zeer vreemde en enge dingen die we tegen zijn gekomen, zoals hierboven een echte mensenschedel met spinnewebben eraan. Ja, echt, dit schedel is echt. Sowieso was het een eng huisje waar iets naars is gebeurd. Best bizar om zoiets tegen te komen…Ok, misschien nog wel enger. Een hondje op sterk water…wat?!?! Ja, dit en nog meer dieren en organen op sterk water kwamen we tegen bij het bezoeken van een verlaten dierenartsschool. Bizar he.Een zeer oude gynaecologenstoel met nog een vogelbekje er bovenop. Brrrr…wie durft hier te gaan zitten?!In hetzelfde huis lagen ook nog een paar kaken met kiezen.En nog meer organen op sterk water, wie weet wat dit allemaal zijn?Ok, dit is een bijzonder verhaal. We waren ooit eens in een verlaten ziekenhuis en we wisten dat hier een jongen ooit eens door een dakkoepel een aantal verdiepingen in een trappenhuis naar beneden was gevallen….en ja….dit is dus zijn opgedroogde bloed! Brrr, moet er niet aan denken om zover naar beneden te vallen. En ja, de jongen heeft het wel overleefd 🙂 .Röntgenfoto’s zijn we ook heel vaak tegengekomen in verlaten huisjes en ziekenhuizen. Enig idee wat deze persoon precies had??

Dit zij de 12 gekste dingen die we zijn tegengekomen tijdens het fotograferen van verlaten plekken. Soms kom je echt bizarre dingen tegen. En je raakt er eigenlijk wel aangewend wat je allemaal ziet. De verhalen erachter maken het soms misschien nog wel enger, maar vele details bespaar ik jullie 🙂 .

Ben jij ook wel eens op een (verlaten) plek gekomen waar je iets raars of engs tegen bent gekomen?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: