GLOW Eindhoven 2012


Lamps

Afgelopen week zijn mijn vriend, zijn neef en ik naar GLOW Eindhoven geweest. Vandaag laat ik jullie mijn foto’s zien 🙂 .

GLOW Eindhoven

Het was de eerste keer voor mij en was best benieuwd hoe het er allemaal uit zag. De neef van mijn vriend was die week al eerder naar GLOW geweest om te kijken wat er allemaal te zien was en hoe we het beste over GLOW konden lopen. We hebben toen ons verzameld bij hem en zijn in de auto naar GLOW gegaan.

We konden heerlijk dichtbij parkeren en zagen al een behoorlijke kudde mensen rondlopen. Wij als schaapjes dan maar achter die kudde aan. De eerste show dat we zagen, was een mooie lasershow. De route van GLOW liep dwars door de lasershow heen. De show was erg mooi om te zien, alleen behoorlijk moeilijk om hier foto’s van te maken. Ik heb hier dan ook geen foto’s van….:(.

Na een poosje hier naar gekeken te hebben, liepen we verder en kwamen op een plein met hele mooie en grote lampen. Deze lampen veranderden ook van kleur. Prachtig gezicht en is denk ik ook een van de mooiste onderwerpen van GLOW die ik gezien heb. Een aantal foto’s heb ik hiervan kunnen maken.

GLOW Eindhoven foto lampen


Lamps

Op het plein was het ontzettend druk, wat mij trouwens ook opviel dat er super veel fotografen waren. Ik heb eigenlijk nog nooit zoveel fotografen bij elkaar gezien haha.
Na een aantal foto’s gemaakt te hebben, zijn we weer verder gegaan. Onderweg kwamen we nog leuke dingen tegen, zoals een hele lichtshow op een kerk, een tuin met allerlei verlichte bloemen door kinderen gemaakt en ook nog een gebouw dat verlicht was met verschillende teksten. Echt heel erg mooi om te zien allemaal.

Faces

Op een gegeven moment kwamen we een gebouw tegen met een heel erg groot 3D gezicht erop. Hier MOEST ik foto’s van maken. Dat was echt super grappig om te zien. Het gezicht veranderde ook iedere keer. Hieronder heb ik twee foto’s geplaatst van die gezichten.


Face

Face

Ook was er een show met veel kleine gezichten op de grond die van kleur veranderden en hier kwam ook muziek en geluid uit. Ik zat op de eerste rij en kon zo een hele mooie foto maken van deze gezichten.


Small faces

GLOW-S

Nadat we foto’s hadden gemaakt van deze show, zijn we terug gegaan naar de auto om weer ergens anders naartoe te gaan. Nu gingen we namelijk GLOW-S bekijken. Dat vond ik best prettig, want dit was namelijk helemaal overdekt :), lekker warm dus hihi. Binnen waren allerlei mooie lichtkunstwerken te bewonderen. De grote bal vond ik helemaal geweldig. Deze veranderde constant van kleur en patroon, echt super mooi!
Hieronder heb ik alle foto’s geplaatst die ik bij GLOW-S heb gemaakt:


Glowing ball

Glowing ball

Lights

Colors

Spiral

Green light

Light

Nadat we alles gezien hadden binnen, besloten we maar om naar huis te gaan. Het was ook al erg laat en ik had ook ontzettend last van mijn voeten. Die dag had ik namelijk ook gewerkt en vanuit mijn werk zijn mijn vriend en ik richting Eindhoven gegaan. Dom dat ik was, ik loop tegenwoordig toch weer op hakken en had niet aan gedacht om mijn platte laarjes mee te nemen….:( OUCH! Toch de hele avond weer op mijn hakken gelopen…Maar het was een hele leuke ervaring :). Ik hoorde wel dat het vorig jaar nog mooier was dan dit jaar…Maar ik ga zeker volgend jaar weer hier naar toe.

Ben jij ook naar GLOW Eindhoven geweest? Heb jij ook foto’s gemaakt? Zo ja, mag je hieronder de URL naar jouw foto’s plaatsen :).

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: