Therme Shower satin en scrub

Ik gebruik Therme shower satin en scrub nu al een tijdje en ik kan zeggen: Ja, ik ben fan!

Op dit moment gebruik ik de Bali flower vulcan scrub en de Jasmin shower satin. Op de verpakking staat dat de Bali flower vulcan scrub ideaal is in combinatie met de Bali flower vulcan shower satin, maar ik vind de Jasmin shower satin er ook zeer goed bijpassen.

Oja…sorry voor de crappy kwaliteit van de foto’s…mijn camera was op dat moment aan het opladen. De volgende keer gebruik ik zeker mijn gewone camera ;).


Therme

Therme

De verpakking
Beide komen in een tube vormige verpakking, op de voorkant staat de merk en welk soort het is. Op de achterkant staan informatie over het product zelf, zoals de werking en de ingrediënten.
De dop gaat goed open en sluit ook weer erg goed. Dit vind ik wel zeer belangrijk, zodat het goed hygiënisch blijft.


Verpakking Therme

Verpakking Therme

Kleur, geur en werking
De Jasmin shower satin heeft een roze kleur en de geur is een beetje zoetig. Heerlijk vind ik het. De geur blijft ook nog even hangen na het douchen. Mijn huid is ook altijd heerlijk zacht na het douchen met de shower satin.

De Bali flower vulcan scrub is een beetje doorzichting en zitte kleine zwarte scrubdeeltjes is. De scrubdeeltjes zijn van Balinees vulkanisch zand. Een keer in de week gebruik ik de scrub. Het heeft een lekkere bloemengeur. Na het scrubben voel ik dat mijn huid weer schoon en schilfertjesvrij is. De dode huidcellen zijn dan goed verwijderd. Mijn huid voelt altijd heerlijk zacht aan na het scrubben.

Prijs en inhoud
De prijs van de Jasmin shower satin is rond de €4,- voor 200ml.
De prijs van de Bali Flower vulcan scrub is rond de €8,50 voor 200ml.

Ken jij Therme? En wat vind jij van Therme?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: