Mijn blog bestaat 7 jaar!! – Winactie – Win een Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum

Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum

Mijn blog bestaat sinds 15 augustus 2019 alweer 7 jaar!! En daarom heb ik voor jullie vandaag een hele gave winactie! Je kan namelijk een heerlijke Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum van 30 ml winnen! Hieronder vertel ik wat je moet doen om kans te maken. Daarnaast zijn er ook extra winkansen waaraan je kan voldoen!

Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum

Wil je weten wat ik van de geur vind? Bekijk dan hier mijn review: Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum.

Wat MOET je doen?
РVolg mij via ̩̩n van mijn social media kanalen:
* Facebook pagina van Miss Sentinelli.
* Twitter (@Sentinelli).
* Instagram
* Pinterest

– Laat een comment achter (vul een geldig emailadres in het daarvoor bestemde vakje!) dat je meedoet met deze winactie, wat jouw gebruikersnaam is bij het social media kanaal waar je mij volgt en welke stappen je hebt gegaan voor eventuele extra winkansen.

Wat MAG je doen om extra kans te maken?
– Tweet het volgende bericht: “Ik maak kans op een Dolce & Gabbana The Only One 2 eau de parfum 30 ml via @Sentinelli Info: https://www.sentinelli.nl/winactie-win-een-dolce-gabbana-the-only-one-2-eau-de-parfum #parfum #dolcegabbana”

De winactie loopt van 23 augustus 2019 tot en met 29 oktober 2019. Op 30 oktober 2019 krijgt de winnaar een mailtje van mij! De winnaar wordt ook bekend gemaakt op mijn blog 🙂 . Hou mijn blog of social media en jouw mailbox dus in de gaten.

Succes iedereen!

Dit artikel bevat een affiliatie link. Lees ook mijn disclaimer en privacyverklaring.

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: