Luxe EHBO-koffer voor in huis


Luxe EHBO-koffer voor in huis

In en rondom het huis gebeuren er wel eens wat ongelukjes. Vaak is er dan ook Eerste Hulp bij nodig. Wij hebben thuis een kastje waarin een aantal EHBO dingen liggen, zoals pleisters. En we hebben een klein reis EHBO-kit met onder andere pleisters, verband en ook een tekenpen. Het is natuurlijk veel handiger om een EHBO-koffer in huis te hebben waar je alles direct bij de hand hebt mocht er een ongeluk gebeuren. Van EHBO-Koffer.nl heb ik een EHBO-koffer ontvangen en vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

EHBO-Koffer.nl is een webshop waar je vele verschillende EHBO-koffers en EHBO-tassen kunt kopen. Deze zijn bijvoorbeeld voor bedrijven, verenigingen, organisaties, maar ook gewoon voor in huis.


Luxe EHBO-koffer voor in huis

De EHBO-Koffer die ik heb ontvangen, is een luxe verbandtrommel waar echt ontzettend veel items inzitten die super handig zijn.


Luxe EHBO-koffer voor in huis

De verbandtrommel kan je gemakkelijk ergens neerleggen, neerzetten of ergens aan hangen. Tevens zit er ook een handige handvat aan, zodat hij gemakkelijk te dragen is. Er zitten goede sluitingen op, zodat de koffer goed sluit.


Luxe EHBO-koffer voor in huis

Zodra je hem open maakt, dan zie je dat er aan de binnenzijde twee doorzichtige platen zitten. Deze beschermen de inhoud en daarnaast kan je ook gemakkelijk zien wat er allemaal in zit.


Luxe EHBO-koffer voor in huis


Luxe EHBO-koffer voor in huis

Aan elke kant zitten er verschillende items, hieronder heb ik de complete inhoud neergezet:

1 x driekante doek (mitella)
1 paar latex handschoenen
1 x verbandschaar
1 x desinfectant 10 ml
1 x safe kiss beademingsdoekje
1 x splinterpincet 8 cm RVS
1 rol hechtpleister 2,5 cm x 5 m
1 zak (wond)pleisters assortiment 30 stuks
4 x snelverband 6 x 8 cm steriel
2 x snelverband 8 x 10 cm steriel
16 x gaasjes 1/16 steriel
10 x gaasjes 5 cm x 5 cm steriel
2 x metaline kompressen 8 cm x 10 cm
3 x zwachtel (elastisch hydrofiel) 6 cm x 4 m
1 x veiligheidsspelden à 3 stuks
1 x drukverband (steunwindsel) 6 cm x 4 m
1 x drukverband (steunwindsel) 8 cm x 4 m
1 rol synthetische watten
2 x witte watten 10 gram
2 x wondsnelverband 6 cm x 8 cm plat

Je ziet dat er echt ontzettend veel in zit. Super handig, je hebt dan gewoon alles bij de hand mocht er een ongeluk gebeuren en Eerste Hulp nodig zijn. Je hoeft dan ook niet meer te zoeken naar die ene pleister in een kastje of lade als je bijvoorbeeld een sneetje in je vinger hebt. Met deze EHBO-koffer heb je alles bij elkaar. Wij hebben de verbandtrommel op een handige plaats neergelegd, zodat we er ook snel en gemakkelijk bij kunnen.


Luxe EHBO-koffer voor in huis

Wat ook echt super is, dat er een gepatenteerde kleurenwijzer bij zit, waarop je elke (nood)situatie kunt bekijken en kunt zien welke behandeling je moet uitvoeren en welke middelen je moet gebruiken. Ik heb zelf namelijk geen EHBO gehad, dus dit komt voor mij ook zeer goed van pas!

De koffer is best licht, zo kan je ook de EHBO-koffer meenemen als je bijvoorbeeld op reis gaat. Zeer handig dus als we een keer weer op pad gaan om verlaten panden te fotograferen. Want ja dat is nooit zonder risico!

Ik ben zeer blij met deze EHBO-koffer! We hebben nu eindelijk alles bij elkaar en gewoon direct beschikbaar, zonder dat je eerst alles moet nazoeken. Deze EHBO-koffer kost 42,50 Euro (excl. BTW). Ze hebben bij EHBO-Koffer.nl vele verschillende soorten EHBO-koffers en EHBO-tassen. Mocht je zelf ook eentje willen, dan raad ik je zeker aan om hier eens een kijkje te gaan nemen.

Heb jij ook een EHBO-koffer in huis?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: