Ik ben zwanger

Whooohooo, eindelijk mogen we het helemaal bekendmaken! Ik ben zwanger!! Yessss, we zijn echt zoooo ontzettend blij! Haha Gisteren hebben we de termijnecho gehad en ik ben op dit moment 11 weken en 3 dagen πŸ™‚ . Natuurlijk gaat er ook veel veranderen, zo ook op mijn blog. Vandaag vertel ik jullie hier iets meer over.

Maar eerst, hoe was de echo? Echt geweldig! We konden het hartje goed zien kloppen en we hebben het hartje ook gehoord. Wat een prachtige ervaring is dat zeg! Echt wow! Onze kleine baby is nu 4,5 cm πŸ™‚ en ik ben op 20 december uitgerekend. Wordt het een kerstkindje? We zullen het zien haha! Hierboven zie je onze kleine schat op de echo πŸ™‚ !

Wat gaat er allemaal veranderen op mijn blog?
Zoals jullie misschien wel al een tijdje gemerkt hebben, is dat mijn man en ik bijna niet meer op pad zijn gegaan om verlaten panden te gaan fotograferen. We zijn niet gegaan vanwege de risico die er natuurijk aan vast zit. Maar ik ben sowieso ook minder gaan fotograferen en de komende tijd zal ik weinig gaan fotograferen. Ik wil nog wel mee met de komende PhotoWalks, maar ik moet even kijken hoe dit verloopt. Elke woensdag had ik een fotografie artikel op mijn blog, de laatste tijd wel iets minder. Ik ga dan ook vanaf nu elke woensdag weer lifestyle en persoonlijke artikelen plaatsen, maar ook zo nu en dan fotografie zodra het kan. En ja, ik deel ook natuurlijk updates over mijn zwangerschap etc. Maar ik wil niet dat mijn blog alleen maar over zwangerschap gaat, dus de rest van de week blijven de onderwerpen gewoon hetzelfde.

Hoe gaat het met mij? Ja redelijk goed. Ik ben enorm moe en vaak ook misselijk. Ik ben dan ook minder vaak op blogs van anderen te vinden, sorry hiervoor. Ik hoop dat de vermoeidheid binnenkort iets minder zal zijn en ik dus ook meer kan genieten. Ik ben het niet echt gewend om weinig energie te hebben haha. Ik ben iemand die graag doorgaat, maar de laatste tijd werkt dat helaas niet zo goed meer voor mij. Ik moet dan ook de rust nemen zodra het nodig is. De misselijkheid gaat vaak wel over zodra ik iets eet. Ik eet dan ook de hele dag door kleine beetjes fruit etc, zodat ik de misselijkheid tegen kan houden. Verder gaat het helemaal prima met mij!

De komende tijd zullen we ook druk bezig zijn met de kinderkamer etc, hier komen natuurlijk ook wel updates van. Er moeten nog veel dingen geregeld worden, maar och wat zijn we blij!

We krijgen gewoon dit jaar nog een baby!! Hoe bijzonder en ontzettend mooi is dit zeg! Gelukkiger dan dit kunnen we niet zijn πŸ™‚ !

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

4 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: