Mijn leven in foto’s #62 – Promotiehuis Leerdam Glasstad, nieuwe visionboard en Bullet Journal vol

Mijn leven in foto's #62 - Glasstad Leerdam

Vandaag laat ik weer zien wat ik de afgelopen twee weken allemaal heb meegemaakt, heb gedaan en heb gekregen. Thomasje kreeg cadeaus en nieuw speelgoed, ik ben heerlijk bezig geweest met een nieuwe visionboard, we hebben een nieuw promotiehuis Leerdam Glasstad en mijn Bullet Journal is vol, dus op naar een nieuwe Bullet Journal! Neem weer een kijkje in mijn leven.

Mijn leven in foto's #62 - Thomas

Het is altijd zo leuk om te zien hoe Thomasje heerlijk aan het spelen is en vooral als hij net nieuw speelgoed heeft gekregen hihi.

Mijn leven in foto's #62 - Cadeaus

Mijn leven in foto's #62 - Cadeaus

Van mijn werk kreeg ik ook nog cadeaus voor Thomas.

Mijn leven in foto's #62 - The Sims Freeplay

Er kwamen ook weer nieuwe evenementen in The Sims Freeplay. Super leuk!

Mijn nieuwe visionboard 2017/2018

Ik was heerlijk bezig geweest met mijn nieuwe Visionboard 2017/2018. Hier ga ik dan ook echt keihard voor werken.

Mijn leven in foto's #62 - Glasstad Leerdam

Mijn leven in foto's #62 - Glasstad Leerdam

Mijn leven in foto's #62 - Glasstad Leerdam

In Leerdam hebben we nu ook een nieuwe promotiehuis Leerdam Glasstad. De naam voor het PhotoSolutions).

Mijn leven in foto's #62 - Bullet Journal

Ik moest nog twee dagen van juni invullen in mijn Bullet Journal en ik had nog 1 bladzijde over. Ha, dat heb ik perfect gepland haha. Nu is hij helemaal vol en kon ik vandaag beginnen in mijn nieuwe LEUCHTTURM1917.

Mijn leven in foto's #62 - pakketjestijd

Pakketjestijd!

Mijn leven in foto's #62 - GORTCoaching Leerdam

Mijn leven in foto's #62 - GORTCoaching Leerdam

Mijn leven in foto's #62 - Albeka

Gisteren had ik een zeer leuke, mooie en drukke dag. Ik had eerst een gesprek van GORTCoaching bij een praktijk in Leerdam en daarna nog een afspraak bij Albeka in Nieuwegein voor super leuke samenwerkingen. Hier komen natuurlijk ook nog uitgebreide artikelen van online.

Vandaag heb ik lekker een rustig dagje, heerlijk genieten van onze kleine man! Morgen gaan we naar mijn ouders op de camping en lekker barbecuen, zin in!

Wat heb jij de afgelopen weken gedaan? En wat staat er voor jou op de planning dit weekend?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

1 Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: