De meest gebruikte apps op mijn iPhone 7

De meest gebruikte apps op mijn iPhone 7

Mijn iPhone gebruik ik dagelijks echt ontzettend veel. Ik gebruik verschillende apps en vandaag laat ik zien welke apps op mijn iPhone 7 ik het meest gebruik. Denk bijvoorbeeld aan apps voor social media, foto’s en filmpjes bewerken, muziek en meer!

Social Media
Als eerste gebruik ik apps voor Social Media, zoals Twitter, Facebook, Instagram En Pinterest. Maar ik heb ook de app Pagina’s op mijn iPone staan, zodat ik mijn facebook pagina Miss Sentinelli kan bijhouden.
En sinds kort heb ik ook een app voor mijn LinkedIn account.

Foto’s bewerken
Op mijn iPhone bewerk ik ook wel eens foto’s, voor bijvoorbeeld Instagram. Ik plaats wel eens foto’s in een grid, dit doe ik dan met de app Layout.

Berichten versturen
Op de iPhone zit natuurlijk al een app genaamd Berichten waarmee je berichten naar elkaar kan sturen, maar deze gebruik ik bijna niet. Ik heb namelijk (zoals vele mensen) WhatsApp en Messenger (van Facebook) op mijn iPhone. Deze gebruik ik echt ontzettend vaak. Super handig!

Muziek
Elke dag luister ik ook graag muziek. Ik vind het heerlijk om radio te luisteren. Eerder luisterde ik graag naar 3FM of naar Veronica, maar sinds een tijdje luister ik vooral naar BBC1 Radio. Ook om mijn Engels beter te laten worden, daarnaast draaien ze goede muziek en de programma’s zijn ook gewoon leuk om naar te luisteren.

Bankieren
Via de app Rabobank regel ik al mijn financiën. Zeer handig en je hoeft niet via de website van de Rabobank dingen te regelen.

Blog statistieken
Met de app iDashboard hou ik mijn statistieken bij. Ik vind het wel grappig om te zien hoeveel bezoekers er zijn geweest op een dag. Het is niet heel uitgebreid, maar wel grappig om eens te kijken naar de statistieken op een bepaald moment.

Spelletjes
Ik heb een tijdje geleden mijn iPad Air verkocht. Het enige wat ik hier nog op deed is The Sims Freeplay spelen. Natuurlijk speel ik dit nog steeds, maar dan op mijn iPhone. Momenteel is dat ook het enige spelletje wat ik speel.

Pakketjes bijhouden
Op mijn iPhone heb ik ook de app PostNL, hier kan ik gemakkelijk bijhouden welke pakketjes onderweg zijn en wanneer ik ze kan ontvangen. Voor mijn blog, maar ook privé komen er veel pakketjes binnen. Het is dan erg handig om dit in de gaten te houden, altijd leuk om pakketjes te ontvangen hihi.

Oei, ik groei
Om bepaalde informatie te lezen over Thomas zijn leeftijd, groei of sprongetjes te herkennen, heb ik de Oei, ik groei app. Super handig met ontzettend veel informatie!

Marktplaats
Sinds ik bezig ben geweest met de 30 dagen, 30 vuilniszakken challenge heb ik ook ontzettend veel verkocht via Marktplaats. Deze app gebruik ik dus wekelijks om spullen te verkopen en te onderhandelen met kopers.

Dit zijn wel de meest gebruikte apps op mijn iPhone. Natuurlijk heb ik veel meer apps op mijn iPhone, maar dit zijn toch wel de apps die ik het meest gebruik. Als jij nog leuke apps weet die ik zeker moet downloaden, laat dan een reactie achter :).

Welke apps gebruik jij het meest op jouw telefoon?

Xxx Miss Sentinelli

Volg mij via Bloglovin, Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, LinkedIn en YouTube.

  Vind jij dit artikel leuk? Klik dan op het hartje :).
Delen: